background img
banner
banner

Ένα “μαγικό” τετραήμερο στην Αιγιάλεια έζησαν οι φίλοι της μοτοσυκλέτας

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ AFRICA TWIN CLUB HELLAS

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (11/6) ξεκίνησε από την παραλία της Άκολης η σταδιακή αναχώρηση των 300 περίπου μοτοσυκλετιστών που βρέθηκαν για τέσσερις ημέρες στην Αιγιάλεια για την Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin που διοργανώθηκε από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της λέσχης του Africa Twin, για να εορταστεί η 30χρονη διαρκής παρουσία στο χώρο του μοτοσυκλετισμού με μοτοσικλετιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) καθώς και η οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν ουσιαστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, που με την πολύτιμη βοήθεια όλων διοργανώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Έδωσαν το “παρών” Μοτοσυκλετιστές από όλη σχεδόν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη, αλλά και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουκρανία), αλλά και τη Μαλαισία!

Εκδρομές και λαϊκή βραδιά στο TSOLIS

Η γραμματεία στήθηκε από το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στον χώρο του Φάρου, στην παραλία του Αιγίου για την υποδοχή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.
Την επόμενη ημέρα έγιναν δυο εκδρομές σε διαφορετικές κατευθύνσεις. 1) Εκδρομή στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών (ασφάλτινη διαδρομή) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.00. 2) Εκδρομή στην ορεινή Αχαΐα – Κορινθία (διαδρομή ασφάλτινη και χωμάτινη) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.30. Το απόγευμα μετά τις 20:00 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Κάμπινγκ TSOLIS για μια ζωντανή βραδιά με παραδοσιακή λαϊκή μουσική.
Οι εκδρομές συνεχίστηκαν και το Σάββατο: 1) Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία (ασφάλτινη διαδρομή) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.00. 2) Εκδρομή στην ορεινή Αχαΐα (διαδρομή ασφάλτινη και χωμάτινη) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.30.

Ροκ συναυλία με τους Seven Eleven

To αποχαιρετιστήριο πάρτι στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον φάρο, από τις 20:00 που ξεκίνησε η συγκέντρωση για να ακολουθήσει ροκ συναυλία με το συγκρότημα των SEVEN ELEVEN οι οποίοι ανέβασαν το κέφι και την αδρεναλίνη στα ύψη. Παραβρέθηκαν, σύσσωμη σχεδόν η δημοτική αρχή, το ΔΣ και μέλη της ΠΑΛΕΜΟΤ, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Αγγελόπουλος, φίλοι της μοτοσυκλέτας και αρκετοί θεατές. Οι εκπρόσωποι της Africa Twin που παρουσίασαν την εκδήλωση τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά (για τους ξένους επισκέπτες) ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές για τη φιλοξενία δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της Αιγιάλειας.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΛΕΜΟΤ Παναγιώτης Μαρινόπουλος έκανε τη πρόταση να γιορταστούν στην Αιγιάλεια και τα 50 χρόνια της Africa Twin. Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει το τριήμερο 14-16 Ιουλίου στην περιοχή μας μία ακόμη μεγάλη συνάντηση μοτοσυκλετιστών που αναμένεται να δώσουν το “παρών” περίπου 2000 άτομα! Πρόκειται για το Πανελλαδικό αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας, με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος τουριστικής ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά και ο κ. Αγγελόπουλος από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το παρών επίσης έδωσε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαρία Γιδά, η πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου που παραχώρησε το χώρο του λιμένα για την πραγματοποίηση της συναυλίας και η δημοτική σύμβουλος και αρχηγός της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» κα Βάσω Ψυχράμη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr