background img
banner
banner

Απογοήτευση για την αποτυχία της ανόδου στην Αβυθο

Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 89΄ ΚΑΙ 119΄ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το τελευταίο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία η Αβυθος, αφού προηγήθηκε της Νεάπολης με γκολ του Λυμπέρη στο 15΄.
Πριν ξεκινήσει το πανηγύρι για την επιτυχία της ανόδου, ήρθε η Νεάπολη να ισοφαρίσει 1-1 στο 89΄ με τον Ζαχαράτο και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι τα πάντα θα κριθούν στα πέναλτι, ήρθε και πάλι ο Ζαχαράτος για να πληγώσει αυτή τη φορά «θανάσιμα» την Άβυθο, με το γκολ 2-1 στο 119΄ στέρησε την επιτυχία της ανόδου στην Αβυθο, έδωσε την ευκαιρία στη Νεάπολη για την παρθενική της συμμετοχή στην Β΄ κατηγορία.

Την Τετάρτη το τελευταίο μπαράζ  για την παραμονή στη Β΄ κατηγορία

Η Αργυρά που τερμάτισε 2η στα μπαράζ παραμονής του 2ου ομίλου με τον Κρίνο που είχε την ίδια τύχη στον 1ο όμιλο, θα παίξουν ένα τελευταίο παιχνίδι μπαράζ για το ποιος από τους δυο θα παραμείνει στην Β΄ κατηγορία.
Το παιχνίδι αυτό προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:00 στο γήπεδο Προσφυγικών με διαιτητή τον Γιώργο Παπαδόπουλο και βοηθούς τον Αναστάση Παλούμπη και τον Γιώργο Βασιλόπουλο.
Είναι η τελευταία εκκρεμότητα από τα πρωταθλήματα του νομού μας, με την ΕΠΣ Αχαΐας να χαιρετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την σεζόν 2022-23.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr