background img
banner
banner

Μνημόσυνο και αιμοδοσία για το Ε.ΚΑ.ΜΕ.

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των ψυχών των οποίων οι συγγενείς επέλεξαν να το ενισχύσουν οικονομικά θα τελέσει την προσεχή Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 9.30 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στοΝ χώρο του σχολείου, με σκοπό να δουν από κοντά οι συγγενείς των θανόντων πώς αξιοποιούνται τα χρήματα που πρόσφεραν.

Την ίδια μέρα από τις 10.30π.μ. μέχρι τη 1.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 13η εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του σχολείου (Τέρμα Μητροπόλεως) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίου.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλεί τους γονείς των εξυπηρετούμενων, τους φίλους, εθελοντές, αιμοδότες και δωρητές του Κέντρου να αφιερώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας λίγο από το αίμα τους για να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Ειδικού Κέντρου. Την καλοκαιρινή περίοδο οι ελλείψεις σε αίμα είναι τεράστιες και ο σκοπός του Κέντρου είναι να βοηθηθεί κάθε ανθρώπινη ζωή που αιμοδοτείται τακτικά (άτομα με μεσογειακή αναιμία) και όλοι όσοι το έχουν ανάγκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr