background img
banner
banner

Ατέλειωτο ποδοσφαιρικό πανηγύρι ο Ιούνιος για τις Ακαδημίες

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Με τα γκρουπ των ακαδημιών να εναλλάσονται από την περιοχή της Αττικής, με τα παιδικά τμήματα των ακαδημιών της περιοχής μας να ξεκινούν το καλοκαίρι τους μέσα στα γήπεδα, συνεχίζεται με ρυθμούς ξέφρενους και μεγάλο ενδιαφέρον το «Θουκιδείδιο» τουρνουά.

Εναλλασσόμενα καθημερινά προγράμματα

Ο διοργανωτής των αγώνων Γιώργος Γιαννόπουλος βρίσκεται σε ένα μόνιμο …πονοκέφαλο για τον προγραμματισμό των αγώνων και με απρόβλεπτες καταστάσεις αφού κάποια κωλλύμματα τον υποχρεώνουν σε αναγκαστικές αλλαγές των αγώνων.

Ειδοποιήσεις τελευταία ώρα

Αναπόφευκτα έχουμε σωματεία να ενημερώνονται τελευταία στιγμή για το παιδικό τμήμα που ήταν να αγωνιστεί άλλη ώρα και πρέπει να ειδοποιηθούν εγκαίρως οι νεαροί αθλητές να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.
Σε ότι αφορά την ώρα έναρξης των αγώνων, παρατηρείται συνέπεια, οπότε οι αθλητές αρχίζουν κανονικά το ζέσταμα και την αγωνιστική τους αναμέτρηση.

Τελευταίο ζητούμενο το αποτέλεσμα

Η ποδοσφαιρική γιορτή του Ιούνη δεν συμπεριλαμβάνει το αποτέλεσμα σαν πρώτο στόχο. Οι νεαροί χαίρονται το παιχνίδι, γίνονται φίλοι με τους αντιπάλους, αφήνουν τις τεχνικές ηγεσίες στην ησυχία τους. Οι τελευταίοι έχουν πολλά περιθώρια για δοκιμές όσο δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός στις αλλαγές ποδοσφαιριστών κι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Σχεδόν όλοι θα λέγαμε καλύτερα, αφού οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να παίζουν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και σε διαφορετική περίπτωση γκρινιάζουν.
Αυτό επεσήμανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο διοργανωτής Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος ζει και αισθάνεται τα παράπονα και τις …παρεξενιές των γονέων.

Πρωί και απόγευμα οι αναμετρήσεις των παιδικών τμημάτων

Με λίγη ξεκούραση τις μεσημεριανές ώρες, ο χρόνος αγωνιστικής δράσης είναι μεγάλος. Πρωί και απόγευμα παίζουν οι ακαδημίες, για να προλάβουν να χωρέσουν όλες τις ομάδες, όλα τα τμήματα και τους αντιπάλους.

Αψηφούν την ζέστη οι νεαροί ποδοσφαιριστές

Αυτό που δεν δείχνει να ενοχλεί και να επηρεάζει το πείσμα και το πάθος των νεαρών για τη διάκριση, είναι η ζέστη αργά το πρωί και νωρίς το απόγευμα.
Αντίθετα με τους προπονητές, τους διοικητικούς και κυρίως τους διαιτητές, που την …ακούν για τα καλά στις μεγάλες θερμοκρασίες.

Τεστ των προπονητών στην Κ16 για την προώθηση στην μεγάλη ομάδα

Τα τμήματα των ακαδημιών Κ16 δίνουν την ευκαιρία στις τεχνικές ηγεσίες να τσεκάρουν τους ποδοσφαιριστές που θα προωθήσουν στην μεγάλη τους ομάδα, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που το κόστος για τις μεταγραφές επιβαρύνει το μπάτζετ των ομάδων και οι ποδοσφαιριστές που εξέρχονται από τα …σπλάχνα των σωματείων, είναι χαράς Ευαγγέλιον.

Έτοιμα τα έντυπα Αίτησης Μεταβολών

Έχει ξεκινήσει από χθες η διάθεση των εντύπων Αίτησης Μεταβολών Ποδοσφαιριστή στα σωματεία, κάτι που αναμένεται να συμβεί και από την Ένωση του νομού μας, οπότε θα είναι σε θέση τα σωματεία να κλείνουν από νωρίς τις μεταγραφές για την ερχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, ότι από την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, θα ξεκινήσει η διανομή των νέων εντύπων Αίτησης Μεταβολών Ποδοσφαιριστή {ένα (1) για τις εγχώριες κινήσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας), ένα (1) για τις εγχώριες κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας) και ένα (1) για τις διεθνείς κινήσεις Ελλήνων και αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας)}.
Οι νέες αιτήσεις μεταβολών, για τις κινήσεις της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου 2023 – 2024, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και υποβληθούν από την 01/07/2023 και μετά”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr