background img
banner
banner

Διαρκώς αυξανόμενη δυναμική για την παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Να καταστήσουν και την παράταξή τους «προορισμό» για τους Αιγιαλείς, επιδιώκουν τα στελέχη της παράταξης «Προορισμός Αιγιάλεια» του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σπηλιόπουλου. Εκτός από τη συσπείρωση δεκάδων Αιγιαλέων στη νέα δημοτική παράταξη και την ανακοίνωση υποψηφίων, διευρύνεται και ο πυρήνας, που σε οργανωτικό επίπεδο εργάζεται νυχθημερόν, με την παράταξη να παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη δυναμική, εν όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.

Μπορεί το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται το τελευταίο διάστημα και μέχρι τις 25 Ιουνίου στις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο για τους περισσότερους ίσως, οι αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τις υποψήφιες παρατάξεις να «χτίζουν» σιγά – σιγά τα ψηφοδέλτιά τους, χαράσσοντας στρατηγικές μέχρι τον Οκτώβριο. Η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σπηλιόπουλου έκοψε… πρώτη το νήμα τον περασμένο Νοέμβριο, ανακοινώνοντας υποψηφιότητα και παρουσιάζοντας τα πρώτα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό.

Όλο αυτό το διάστημα, ανά διαστήματα ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι επαφές με τους δημότες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου.
Έμπειρος πολιτικός αλλά κυρίως γνώστης των προβλημάτων της Αιγιάλειας, ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του συνδυασμού, γνωρίζει και τους άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να κινηθεί, αλλά και πώς να οργανώσει την παράταξή του. Η απήχηση του κόσμου μέχρι στιγμής είναι μεγάλη κι αυτό οφείλεται και στον συντονισμό και την καλή συνεργασία των στελεχών.

Συντονισμός δράσης και κατευθύνσεις στα στελέχη

Ο ίδιος ο κ. Σπηλιόπουλος επισήμανε στo protionline.gr΄΄παρότι στο πολιτικό σκηνικό κυριαρχούν οι βουλευτικές εκλογές, σαν παράταξη εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Ήδη ανακοινώσαμε πριν από λίγες ημέρες 15 καινούρια ονόματα πολύ σημαντικών στελεχών μας και ετοιμαζόμαστε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου να κάνουμε μία συνάντηση όλων των υποψηφίων μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Θα συμμετάσχουν δηλαδή αυτοί που έχουμε ανακοινώσει και θα παρουσιαστούν και νέοι υποψήφιοι. Στη συγκέντρωση αυτή θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την παράταξή μας σε οργανωτική βάση, κάνοντας μία αποτίμηση αλλά κα προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα, ενώ ταυτόχρονα θα συζητήσουμε και για τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας΄΄.

Μεγάλη απήχηση στην κοινωνία

Αναφορικά με το εάν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία της παράταξής του, ο κ. Σπηλιόπουλος, σημείωσε: ΄΄Ως ώρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά με την παράταξή μας να στελεχώνεται με καινούρια δυναμικά στελέχη. Αυτό δείχνει ότι η κίνησή μας έχει απήχηση στην κοινωνία και στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποφασίσει να «βάλουν πλάτη» για να βγει ο τόπος από την παρακμή και τη στασιμότητα. Η ανταπόκριση του κόσμου, αυτομάτως μας γεμίζει αισιοδοξία΄΄.

Ψηφοδέλτιο μακριά από κομματικές «αποχρώσεις»

Σημαντικό κρίνεται για την παράταξη, το γεγονός ότι οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί είναι από κάθε σημείο του δήμου, ενώ προέρχονται και από διάφορους πολιτικούς χώρους. ΄΄Πράγματι, οι υποψήφιοί μας είναι και διαφορετικών πολιτικών «αποχρώσεων» γιατί αυτό που έχουμε τονίσει από την αρχή είναι ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση του καθενός αλλά το ενδιαφέρον για τον δήμο και την περιοχή ώστε μαζί να επιλύσουμε τα τεράστια προβλήματα που έχουν διαμορφωθεί΄΄, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας, προσθέτοντας: ΄΄Γι’ αυτό και θέλουμε μαζί μας ανθρώπους ικανούς με εμπειρίες, με γνώσεις, άφθαρτους, για να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα δουλέψει για να βγει ο τόπος από αυτή την κατάσταση που βρίσκεται΄΄.

Βήμα – βήμα προς την κάλπη

Ως προς τα οργανωτικά θέματα της παράταξης «Προορισμός Αιγιάλεια», τόσο τα στελέχη και οι υποψήφιοι όσο και ο επικεφαλής κ. Σπηλιόπουλος, πραγματοποιούν καθημερινά επαφές με τον κόσμο. Υπάρχει δε μία ομάδα στελεχών που εργάζεται συντεταγμένα, ενώ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πραγματοποιούνται συναντήσεις στο «στρατηγείο» της παράταξης. Εκεί, η ομάδα που έχει αναλάβει τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων προχωρά σε αποτίμηση και καθορίζονται τα επόμενα βήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr