background img
banner
banner

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, καλούνται οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου, που έχουν εκλεγεί για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 6.30μ.μ., στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Θα γίνει νομιμοποίηση εκπροσώπων, οικονομικός απολογισμός, διοικητικός απολογισμός και εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Μετά το τέλος της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν, στον ίδιο χώρο, οι εκλογές της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μετά το τέλος της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων πρέπει να έχουν μαζί τους:

-Πρακτικό του συλλόγου τους που αναγράφεται ο αριθμός των γονέων που ψήφησαν και οι εκπρόσωποι που εκλέχτηκαν για την Ένωση. – Βεβαίωση του Διευθυντή/τριας του Σχολείου τους με το μαθητικό δυναμικό.

Επισημαίνεται ότι την ημέρα των εκλογών καταβάλλεται και η συνδρομή προς την Ένωση. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν στα: 6944246074 ή 6945256070.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr