background img
banner
banner

Περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ – ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αιγίου, με τη συμμετοχή της υποψήφιας βουλεύτριας Γιούλης Μαμμή, πραγματοποίησε εξόρμηση σε καφενεία της πόλης. Το πρωί της Πέμπτης 8  Ιουνίου, κλιμάκιο του επίσης  με τη συμμετοχή της κ. Μαμμή και των υποψηφίων βουλευτών Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και Άρη Ανδρικόπουλου, πραγματοποίησε εξόρμηση στα καταστήματα της πόλης επί της Κλεομένους Οικονόμου.

Στην περιοδεία αυτή, οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες, για τις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε την ΠΕΣ, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των αγροτών, που παραμένουν άλυτα, όπως τα αποθέματα της σταφίδας και η τιμή της, η ακρίβεια σε λιπάσματα, ενέργεια, ασφαλιστικό κ.λπ. Έτσι οι αγρότες οδηγούνται σε αδιέξοδο, φτωχοποίηση και μαρασμό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Άρη Ανδρικόπουλου και Γιώργου Κυριακόπουλου, επισκέφτηκε τα χωριά Κουλούρα, Μαυρίκι, Μελίσσια. Στην περιοδεία συνομίλησαν με πολίτες και αγρότες, που είδαν το εισόδημα τους να συρρικνώνεται, λόγω χαμηλής τιμής των προϊόντων τους και μεγάλης ακρίβειας της καλλιέργειας, (πχ. λιπάσματα, ενέργεια, φυτοφάρμακα ), αλλά και την κρίση της ακρίβειας που πλήττει όλα τα νοικοκυριά.

Οι μαζικές εξορμήσεις της ΟΜ Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, θα συνεχιστούν σε όλη την Αιγιάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για το κυβερνητικό του πρόγραμμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr