background img
banner
banner

Ημέρα Τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, της Περιφέρειάς μας.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλο και εκφωνήθηκαν λόγοι από εκπροσώπους συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία αστυνομικών, ενώ ακολούθησαν και λιτές εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Πύργος, Μεσολόγγι) οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές,  οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφάλειας, τα προεδρεία των συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων, καθώς και Επίτιμοι Ανώτατοι Αξιωματικοί ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης δήλωσε : «Αξιότιμοι και αγαπητοί, απόστρατοι συνάδελφοι μας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και σας ευχαριστούμε για την διαχρονική, ποιοτική και ανιδιοτελή προσφορά σας στο Σώμα, ως μέλη της αδιαίρετης αστυνομικής οικογένειας.
Οι σημερινές εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων στη Δυτική Ελλάδα, αποτελούν μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, που εμπερικλείει την τιμή, τον σεβασμό και την αναγνώριση, που αποδίδει η Πολιτεία στους προκατόχους μας. Χρόνια Πολλά! »


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr