background img
banner
banner

Η “λαμπερή” γιορτή του Αστέρα Τέμενης για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Ιδιαίτερα “λαμπερός” ήταν και φέτος ο εορτασμός του Αστέρα Τέμενης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο – για πρώτη φορά στην ιστορία του –  στη Γ Εθνική. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, προκάλεσε μια .. μικρή ανησυχία αλλά ευτυχώς δεν είχε διάρκεια και όλα κύλησαν ομαλά μέχρι το τέλος.

Η  κατοικία του δ/ντα συμβούλου της “Αffidea Ευρωιατρική” στην Ελλάδα, μέγα χορηγού της ομάδας, Θεόδωρου Καρούτζου και της συζύγου Σταυρούλας φόρεσε και πάλι τα καλά της και έδωσε εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.

Μετά τις βραβεύσεις  ακολούθησε δεξίωση και δείπνο υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με το catering Kουτρόπουλος να έχει φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το συγκρότημα ” Δις Αρεστοί” που έδωσαν το “παρών” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πολλές… απουσίες από τον πολιτικό χώρο

Άνθρωποι από τον μπασκετικό και πολιτικό χώρο όπως πάντα ήταν προσκεκλημένοι, ενώ οι όποιες… απουσίες παρατηρήθηκαν ήταν δικαιολογημένες (οι περισσότερες τουλάχιστον) λόγω καιρού, ιδιαίτερα από ανθρώπους που έπρεπε να έρθουν από Αθήνα, Πάτρα και άλλες περιοχές εκτός Αιγιάλειας. Πάντως σχολιάστηκε η απουσία των (υποψήφιων) βουλευτών Αχαίας, που πέρυσι είχαν δώσει όλοι το “παρών”. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παραμονές των βουλευτικών εκλογών, ενώ η ταυτόχρονη διεξαγωγή τριών εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου στην Αιγιάλεια, απέτρεψε και την παρουσία περισσότερων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης του δήμου. Θυμίζουμε ότι εκτός από τη γιορτή του Αστέρα, πραγματοποιήθηκε στο “Πολύκεντρο” η τελετή λήξης του φεστιβάλ κινηματογράφου και στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου η 26η γιορτή Γυμναστικής από τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιλοξενία του ζεύγους Καρούτζου, που είχαν επιμεληθεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, από το κοκτέιλ καλωσορίσματος, μέχρι τα υπέροχα εδέσματα.

Τιμητικές βραβεύσεις σε ΠΓΣ, Προμηθέα και Ήφαιστο

Παρών ήταν και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Σταύρος Ελληνιάδης, ενώ εκτός από τη βράβευση στους πρωταθλητές παίκτες του Αστέρα, προηγήθηκαν και τρεις ακόμη ειδικές βραβεύσεις. Τιμήθηκαν, ο Παναιγιάλειος για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για τις μεγάλες διακρίσεις των τελευταίων ετών και η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Πήγασος Πάτρας που φέτος έφτασε μια ανάσα από την άνοδό της στην Α1 Εθνική.

Άπαντες μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το εκπληκτικό επίτευγμα του Αστέρα Τέμενης. Η σταθερή διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Χρηστίδη, η σημαντική συμβολή του μεγάλου χορηγού affidea και του Θεόδωρου Καρούτζου, η βοήθεια του κόσμου και η αγωνιστική αξία των παικτών πού καθοδηγήθηκαν άψογα από έναν ικανότατο προπονητή, τον Άρη Ξενούλη, ήταν οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας.

Η φετινή άνοδος ήταν η πέμπτη συνεχόμενη για την ομάδα και η Γ΄ Εθνική η 6η κατηγορία που θα αγωνιστεί μετά τη Γ΄2, τη Γ΄1, τη Β΄ ΕΣΚΑΗ,  Α2 ΕΣΚΑ-Η και την Α1 ΕΣΚΑ-Η μόλις έξι χρόνια μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση! Επίτευγμα ασφαλώς εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο που όμοιό του δεν έχει να επιδείξει άλλη ομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr