background img
banner
banner

Θα “βουλιάξει” η Άκολη στο 5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2.000 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 14,15 ΚΑΙ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Εκατοντάδες είναι ήδη οι ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο “5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας” που θα πραγματοποιηθεί στην Αιγιάλεια και ειδικά στην Άκολη (που θα αποτελέσει τη βάση της εκδήλωσης) , στις 14, 15 και 16 Ιουλίου. Και απομένουν ακόμη περισσότερες από τρεις εβδομάδες για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.
Κατά την διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, εκδρομικές εξορμήσεις, σεμινάρια και μοτοσυκλετιστικά παιχνίδια.

Σκοπός είναι να προβληθεί η πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές (σαν λέσχη, ομάδα ή μεμονωμένα) και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.

Στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. τα έσοδα

Θα δοθεί μόνο μια μικρή εθελοντική εισφορά του ποσού των 5 ευρώ ανά άτομο, χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση τοπικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών με κοινωνική δράση. Για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και τα όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης.
Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα του 5ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας στo Αίγιο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας (Ε.Κ.Α.ΜΕ.).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr