background img
banner
banner

Θ. Ανδριόπουλος: «Χάσαμε το παιχνίδι και την πρωτιά στο 89΄ αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα στον στόχο μας»

Απαλλαγμένος πλέον από το άγχος και την πίεση για την επιτυχία της ανόδου, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος μίλησε στo protionline.gr, πρώτα για το τελευταίο παιχνίδι στην Βάρδα, που μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, όμως ο τεχνικός του Παναιγιάλειου ήθελε να ολοκληρώσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με μια ακόμα νίκη, να κόψει πρώτη και αήττητη το νήμα στον 5ο όμιλο:

«Απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας παρουσιαστήκαμε με δυο πρόσωπα. Γυρίσαμε το παιχνίδι ύστερα από το γκολ – πέναλτι που δεχτήκαμε, θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να κάνουμε και το 3-1 με το δοκάρι του Σκούτα στο 66΄, που σίγουρα θα διαφοροποιούσε τα πράγματα στη συνέχεια.
Αλλάζαμε καλύτερα την μπάλα στο γήπεδο, δεχτήκαμε στα τελευταία λεπτά δυνατά μαρκαρίσματα, μπήκε στο παιχνίδι και η δική μας κόπωση αφού οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο τους, γεγονός που τους έδωσε ώθηση στο τέλος.
Εδειξαν καλύτερη διάθεση πήραν τη νίκη με αυτογκόλ.
Χάσαμε το παιχνίδι και την πρωτιά ένα λεπτό πριν το φινάλε, αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά στον στόχο της ανόδου που είχαμε θέσει. Δεν είναι ο Παναιγιάλειος για τοπικά πρωταθλήματα.
Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ για μια ακόμα φορά τα παιδιά, ιδιαίτερα για τις επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, το οποίο είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας».

 

Για τη συνταγή της επιτυχίας ο προπονητής του Παναιγιάλειου μας είπε τα …υλικά: «Υπήρξε αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι μετά από καιρό είδαν το χρώμα του χρήματος σε τακτά χρονικά διαστήματα, με το ΔΣ να στηρίζει κάθε μας κίνηση και κάθε μας επιθυμία.
Ατελείωτο το πάθος για νίκη, προθυμία στις προπονήσεις και τα παιχνίδια από τους ποδοσφαιριστές, που τους αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της ανόδου.
Ο κόσμος με …γεωμετρική πρόοδο ανέβαζε την προσέλευσή του στο Στάδιο, ενώ έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Επίσης μείναμε κατάπληκτοι που την εικόνα που αντικρύσαμε επιστρέφοντας στο Αίγιο από την Βάρδα. Η υποδοχή, ο ενθουσιασμός και τα συγχαρητήρια των φιλάθλων, συγκίνησε όλη την αποστολή της ομάδας».

Για το αν θα παραμείνει στον Παναιγιάλειο και ένα πρώτο πλάνο της ομάδας, μας μίλησε ο Θόδωρος Ανδριόπουλος: «Το πιθανότερο θα συνεχίσω στον Παναιγιάλειο, αφού προς το παρόν υπάρχει καλή διάθεση απ’ όλους μας να παραμείνω στον πάγκο και για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής.
Πάμε σε ένα δύσκολο μεγάλο πρωτάθλημα 4 ομίλων και με κάποια νησιά που θα τα μάθουμε στην κατάρτιση του ομίλου μας. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση, πάντα στα πλαίσια του δυνατού και αφού στηριχτούμε στο μπάτζετ που θα θέσει η διοίκηση.
Τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές τον έχουν ποδοσφαιριστές από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Επιλογές που θα δημιουργήσουν μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα. Παράλληλα έχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα την υποχρέωση να στελεχώνουμε στους αγώνες την 20άδα μας με πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Εδώ λοιπόν είναι αναγκαία η παρουσία ταλέντων, που θα είναι σε θέση να αγωνίζονται και στην πρώτη ομάδα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr