background img
banner
banner

Με κόσμο στα Ροϊτικα ο Αστέρας Τέμενης απέναντι στην ΕΑ Παραλίας

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο κατάμεστο – όπως αναμένεται – κλειστό γυμναστήριο των Ροϊτίκων ίσως κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο Αστέρας Τέμενης προηγείται στη σειρά των τελικών με 3-2 επί της ΕΑ Παραλίας και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να πανηγυρίσει, ενώ από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος καλείται να παίξει με την “πλάτη στον τοίχο”, αφού η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Η διοίκηση του Αστέρα προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για να δώσουν το “παρών” όσο περισσότεροι φίλαθλοι από την Αιγιάλεια είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν την ομάδα, εκτός από εκείνους που θα ακολουθήσουν με Ι.Χ. αυτοκίνητα. Ακόμη όμως κι αν δεν καταφέρει να πάρει  τη νίκη, η ομάδα της Τέμενης θα έχει μία ακόμη ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό του Αιγίου, όπως βέβαια και η ομάδα της Παραλίας. Όποια από τις δύο ομάδες αναδειχθεί πρωταθλήτρια θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το μεγάλο παιχνίδι στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων θα ξεκινήσει στις 8.00 με διαιτητές τους Μαρινάκη, Λογοθέτη και Λιόνα.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr