background img
banner
banner

Ο Αγροτικός τομέας στήριξε σε μεγάλο ποσοστό 47,5% τη Νέα Δημοκρατία

Στην Ελλάδα , η πολιτική και όσα επηρεάζει πηγάζουν από την κοινωνική σκέψη και από τις αντίστοιχες κοινωνικές αποφάσεις .Φυσικά σε μία χώρα μικρή όπως η πατρίδα μας χρήσιμη είναι και η συνεισφορά από διεθνείς παράγοντες και δυνάμεις.

Ειδικά τώρα το 2023 ,ένα χρόνο μετά της εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το πόσο σημαντικό είναι η Ευρωπαϊκή αρωγή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να έχει την εμπιστοσύνη των ξέων εταίρων μας , δείχνοντας ότι η πατρίδα μας είναι αποτελεί σημείο σταθερότητας και ανάπτυξης, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος, γεγονός που είχε να συμβεί πολλά χρόνια.

Στις 21 Μαΐου το εκλογικό αποτέλεσμα ήρθε να αποτυπώσει από τη μία το έργο και την προσπάθεια αυτής της κυβερνητικής πολιτικής και από την άλλη μία υπευθυνότητα από την κοινωνία, σε μία δύσκολη περίοδο με πανδημία για 2,5 χρόνια.

Όμως, ο νόμος της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ μας έδειξε ότι θα πρέπει να έχουμε σταθερές Κυβερνήσεις και όχι φαντασιακές σκέψεις ενός εκλογικού συστήματος που δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Για αυτό το λόγο απαιτείται η δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών ,ώστε απρόσκοπτα και αυτοδύναμα να μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ολοκληρώσει τις απαραίτητες αλλαγές , με μία συλλογική συνεργατική πολιτική , δίνοντας στον πρωτογενή τομέα την κατεύθυνση που χρειάζεται, ώστε να αποτελεί κεντρικό πυλώνα της οικονομίας μας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ότι μπορεί να Κυβερνήσει. Μετά από 4 χρόνια το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών δείχνει ότι είναι αποδεκτός να συνεχίσει. Ο Αγροτικός τομέας στήριξε σε μεγάλο ποσοστό 47,5% τη Νέα Δημοκρατία.

Θα το πράξει και στις 25 Ιουνίου , ξεκινώντας μία νέα αφετηρία για τον πρωτογενή τομέα και την Ελλάδα συνολικά.

Νίκος Μιχαλόπουλος, Συντονιστής Γραμματείας Αγροτικών Φορέων για τη Δυτική Ελλάδα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr