background img
banner
banner

Ο Ηλίας Πατρινός πρώτη μεταγραφική προσθήκη στον Α.Ο. Αιγιαλέων

Η διοίκηση του ΑΟ Αιγιαλέων «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο τη νευραλγική θέση του πασαδόρου καθώς μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον πολύπειρο Γιάννη Λιβαθηνό, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ηλία Πατρινού (φωτο). Ο Πατρινός, που στα 32 του χρόνια, έχει θητεύσει σε ομάδες της Πάτρας με τελευταία την Ολυμπιάδα την περασμένη σεζόν, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1991 και έχει ύψος 1.85. Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι κατά σειρά:

2019-2022 Oλυμπιάδα
2015-2019 Ε.Α. Πατρών
2014-2015 Κόροιβος Αμαλιάδας
2013-2014 Ε.Α. Πατρών
2012-2013 Παμβοχαϊκός
2010-2012 Ε.Α. Πατρών
2009-2010 Ερμής Πατρών
2002-2009 Ε.Α. Πατρών

Είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις του προπονητικού διδύμου Παπαδόπουλου – Ρουμελιώτη και του αρχηγού της ομάδας Κωνσταντίνου Βασιλάκου, με τις μεταγραφικές κινήσεις να συνεχίζονται. Μετά τους Βασιλάκο και Λιβαθηνό, χθες ανανέωσε και ο Νίκος Μαυραγάνης και έπεται συνέχεια. Στόχος της ομάδας είναι το ρόστερ να έχει κλείσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου και η τεχνική ηγεσία να τους έχει όλους διαθέσιμους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας που υπολογίζεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Αποχώρησε ο Ανδρέας Κάβουρας

Στον ΑΟ Αιγιαλέων, μετά τις ανανεώσεις και τη μεταγραφή του Πατρινού, έγινε γνωστή και η πρώτη αποχώρηση. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κάβουρα που αποτελεί επίσημα την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς του Ερμή Πάτρας και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα για την Α2 Εθνική.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Ερμή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ύψους 2.02μ διαγώνιου Ανδρέα Κάβουρα. Ο Ανδρέας ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες της ΕΑΠ Πατρών ενώ έχει περάσει από την ανδρική ομάδα της ΕΑΠ, την Orange στην Γαλλία, τον Φοίνικα Σύρου, τον Α.Ο.Ν.Σ ο ΜΙΛΩΝ, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αιγιαλέων.Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ερμή”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr