background img
banner
banner

Ο Aπόστολος Πομώνης τρίτη μεταγραφή του Α.Ο. Αιγιαλέων

Άλλη μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Α.Ο. Αιγιαλέων, αυτή του Απόστολου Πομώνη, την οποία ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας. Ο 22χρονος διαγώνιος με πολλές διακρίσεις σε τμήματα παίδων και εφήβων στο ενεργητικό του, έρχεται από μια σεζόν στην Πάτρα Volley ενώ είναι παιδί της “Α.Ε.Π. Ολυμπιάς” .

“Απόστολε, η νέα σου αθλητική οικογένεια σε καλωσορίζει και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.

Θυμίζουμε, ότι έχουν γίνει ανανεώσεις με αρκετούς παίκτες από το περυσινό ρόστερ, όπως είναι οι Γιάννης Χασάπης, Φώτης Μούρτζης, Φάνης Δασκαλόπουλος, Παναγιώτης Σαλαβασίδης, Γιώργος Σύρος, Κωνσταντίνος Βασιλάκος και Γιάννης Λιβαθινός, ενώ έχουν αποκτηθεί ακόμη, ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός και ο κεντρικός μπλοκέρ Νίκος Γεωργάτος. Η ομάδα του Αιγίου συνεχίζει να ενισχύεται από αθλητές της Πάτρας και του νομού μας γενικότερα και με την προσθήκη ενός τουλάχιστον ξένου θα προσπαθήσει για τη διάκριση νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της preleague.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr