background img
banner
banner

Προχωρά η διαδικασία για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου

Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ «ΑΝΤΑΙΟΣ» ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΔΟΧΟΣ

Σε έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου, ΥΠΟΕΡΓΟ 1 της πράξης» Ενεργειακή αναβάθμιση του ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δ.Κ. Αιγίου» δήμου Αιγιαλείας, προχώρησε στην τελευταία της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου. Το έργο, βάσει της μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, είναι συνολικής αξίας 353.400€ (με Φ.Π.Α.).

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός έγινε στις 29 Μαΐου και η αρμόδια Επιτροπή εισηγήθηκε ομόφωνα υπέρ της κατακύρωσης στον οικονομικό φορέα «ΑΝΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΛΑΤΟΜΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με μέση έκπτωση 15,25% και διαμορφούμενη προσφορά συνολικής δαπάνης 299.509,03€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κατά 80%, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr