background img
banner
banner

“Ψηλώνει” και διαπρέπει στη Γερμανία

Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Γοητεύει με τις εμφανίσεις του όπως πάντα στη Γερμανία ο Σπύρος Σουλιώτης. «Ψηλώνει» και διαπρέπει σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα μεγάλων απαιτήσεων. Σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος στην Κ17 με την Βόλσμπουργκ, έχοντας εξασφαλίσει η ομάδα του την πρωτιά και μαθηματικά πολύ πριν το φινάλε.

Έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της ομάδας και της περιοχής, αναγνωρισμένος και διακεκριμένος στη θέση του τερματοφύλακα και νωρίτερα μέχρι τα 15 του, σε μια ηλικία που είχε κληθεί και αγωνιζόταν στις Μικτές Κρατιδίων.

Ο ίδιος μπορεί με την ανοδική αγωνιστική πορεία που τον διακρίνει, να εξομοιωθεί με τους τερματοφύλακες που έχει από μικρός σαν ινδάλματά του.

Διακοπές με προπόνηση

Μια βδομάδα ήρθε στην χώρα μας που πεθύμησε μαζί με τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους, χωρίς όμως ποτέ να εγκαταλείπει το προπονητικό πρόγραμμα.
Ο φακός του protionline.gr τον πέτυχε το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου στο γήπεδο Πλαστήρα, να προετοιμάζεται μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει πάρει από την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ, μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο και τον αδελφό του Άγγελο. Στις προπονήσεις της ομάδας του στην Γερμανία επιστρέφει από την επόμενη Πέμπτη, αφού οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκινούν από τις 5 Αυγούστου.

Ραντεβού και στο Δημαρχείο είχε ο Σουλιώτης

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ενημερωμένος για τα …κατορθώματα του Σπύρου Σουλιώτη, τον κάλεσε στο γραφείο του συγχαίροντάς τον που διαπρέπει σε μια ξένη χώρα. Ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την ανοδική του πορεία που τον φέρνει πρώτο σε επιλογές με τα αντίστοιχα παιδιά της ηλικίας του.
Του πρότεινε κατευθύνσεις ευχόμενος τα καλύτερα για τον ξενιτεμένο Αιγιώτη άσο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr