background img
banner
banner

Ψηφίζουν και αποφασίζουν!

THN ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ

Η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ δήμου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου. Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και επαναδραστηριοποιείται με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των συνταξιούχων -μελών του.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Αριστείδης Παπασπυρόπουλος απηύθυνε κάλεσμα μέσω του Protionline.gr  για συμμετοχή στη διαδικασία, τονίζοντας πως θα γίνει ενημέρωση για θέματα που αφορούν το σωματείο και θα καθοριστεί το πλαίσιο δράσης του επόμενου διαστήματος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκλογές.

Σημειώνεται πως οι συνταξιούχοι – μέλη του Σωματείου, στο σημείο των κρατήσεων της σύνταξής τους, υπάρχει μια κράτηση Ε.Λ.Ε.Ε. ένα ευρώ υπέρ της ομοσπονδίας ΠΟΣ-ΟΑΕΕ και στα Σωματεία, το οποίο καλύπτει την ετήσια συνδρομή των μελών κι έτσι γίνονται αμέσως μέλη του Σωματείου. Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν να κάνουν με τις συντάξεις, την καταβολή των αναδρομικών, την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς (νόμος Κατρούκαλου), τα φάρμακα, τα νοσοκομεία, τη δημόσια υγεία, την ακρίβεια της ζωής, την ειρήνη στο κόσμο κ.ά.
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία αρκούν η Αστυνομική Ταυτότητα ή το Δίπλωμα Οδήγησης Αυτοκινήτου και ένα Ενημερωτικό Σημείωμα Πληρωμής της σύνταξης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr