background img
banner
banner

Ένα ακόμη «χτύπημα» της Ασφάλειας Αιγιαλειάς στη μάστιγα των ναρκωτικών

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΟΚΑΪΝΗ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μικρές ποσότητες ναρκωτικών που προκαλούν… μεγάλο κακό, κρύβονται σε σπίτια στην Αιγιάλεια, με το Τμήμα Ασφαλείας να… ξετυλίγει σταδιακά το κουβάρι, προχωρώντας σε συλλήψεις. Κάτι ανάλογο έγινε και το πρωί της Τρίτης, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, που λειτούργησε υποδειγματικά, έτσι ώστε να προχωρήσει στη σύλληψη ενός νεαρού που έκρυβε κοκαΐνη.

Η κινητικότητα στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα, σχεδόν στο κέντρο του Αιγίου, έβγαλε «λαβράκι». Οι άνδρες της Ασφάλειας κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα, φτάνοντας στο… κατώφλι 25χρονου άνδρα, ενώ το γαύγισμα του σκύλου του, όπως φαίνεται, αυτή τη φορά δεν τον προειδοποίησε. Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας, αιφνιδίασαν τον άνδρα αλβανικής καταγωγής και τον συνέλαβαν. Εντός της οικίας του, κατόπιν γενόμενου ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,5 γρ. κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και περίπου 1000€ ευρώ.

Ο νεαρός συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Σήμερα το πρωί, ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Από εκεί είναι πιθανό να παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα της δικογραφίας και βέβαια για την… τύχη του, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr