background img
banner
banner

Η Φλόγα Ροδιάς μετά από επτά χρόνια στην Γ΄ κατηγορία

Επτά συνεχείς σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας είχε η Φλόγα Ροδιάς, η οποία υποβιβάστηκε φέτος στην Γ΄ κατηγορία μετά τα παιχνίδια των μπαράζ παραμονής.

Στη νέα διοίκηση ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδογεώργος έχει εκσυγχρονίσει το σωματείο της Ροδιάς. Με δικές του πρωτοβουλίες και πολύ κόπο η ομάδα πήρε την άδεια τέλεσης αγώνων και κράτησε αναμένη την Φλόγα σε ένα κομβικό σημείο φθοράς και αφθαρσίας, όπου το σωματείο κινδύνεψε με διάλυση. Ο Γιώργος Παπαδογεώργος αν και καινούριος στα διοικητικά δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχει τις κατάλληλες εμπειρίες για να ορθοποδώσει πάλι το σωματείο της περιοχής του, στο οποίο παλαιότερα αγωνιζόταν ο ίδιος και ο πατέρας του Κωνσταντίνος.

Μιλώντας στo protionline.gr ο πρόεδρος της Φλόγας μας είπε: «Σίγουρα ανέλαβα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την ομάδα, κάτι που όμως έγινε εν γνώσει μου. Είναι η ομάδα της περιοχής μου και της γειτονιάς μου, την πονάμε και την αγαπάμε κι αυτός ήταν ο λόγος που μπήκα στο ΔΣ, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί το σωματείο μας στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού μας.»
Για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην πορεία της Φλόγας, ο πρόεδρος του σωματείου της Ροδιάς είπε: «Έχουμε χρόνο να κάνουμε τον απολογισμό μας, ο καθένας από την πλευρά του, να διορθώσουμε τις όποιες παραφωνίες στην ομάδα και να είστε σίγουροι ότι η ομάδα της Φλόγας Ροδιάς θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ, θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της.
Θα επανέλθουμε με αναφορές για την τεχνική ηγεσία και το έμψυχο υλικό που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε πάλι στην Β΄ κατηγορία.»

Δυναμώνει ο όμιλος Αιγίου με Φλόγα, Αβυθο και Αργυρά

Οι δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Β΄ στην Γ΄ κατηγορία από τον όμιλο Αιγίου (η Φλόγα Ροδιάς με την Αργυρά), θα ανεβάσουν την ποιότητα και την δυναμική στον 2ο όμιλο.
Να προσθέσουμε φυσικά και την Άβυθο που παρέμεινε στην Γ΄ κατηγορία, αφού έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, αλλά και τα σωματεία που πρωταγωνίστησαν την προηγούμενη σεζόν.
Ο λόγος για την Φλόγα Κ. Καστριτσίου και τον Αίαντα Πατρών.

Στην …παρέα που θα δημιουργηθεί στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας, θα βρίσκεται φυσικά και το Σκεπαστό. Μόνο που για την ομάδα των Καλαβρύτων η οποία έχει παραιτηθεί από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τις δυο τελευταίες σεζόν, κρατάμε μικρό …καλάθι.

Είναι καιρός να αλλάξουν σελίδα στο σωματείο του Σκεπαστού, ώστε να κερδίσει και πάλι τον σεβασμό των φιλάθλων και των αντιπάλων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr