background img
banner
banner

Έτοιμο το μπάτζετ των μεταγραφών

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ

Στη διοίκηση του Παναιγιάλειου έχουν σχεδόν ολοκληρώσει όλες τις επαφές από την ατζέντα τους με τους υποψήφιους επενδυτές στον Αιγιώτικο Σύλλογο.
Οπότε τα οικονομικά δεδομένα για την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει έχουν καταγραφεί από το ΔΣ. Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν τα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές της περυσινής σεζόν, αλλά και με κάποιους υποψήφιους που θα ενισχύσουν το μελανόλευκο ρόστερ.

Δύσκολο να σχηματιστεί όμιλος με τα σωματεία των νησιών

Η σκέψη της ΕΠΟ να στελεχωθεί ένας επιχορηγούμενος όμιλος που στις τάξεις του θα περιλαμβάνει μόνο νησιά, μοιάζει να απομακρύνεται.
Οπότε λογικά επιστρέφουμε στο πρώτο σενάριο που είχε αναφέρει το Protionline.gr, παρέα με Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Έρχεται και η Ελλάς Σύρου στην Γ΄ Εθνική

Από την Super League 2 στο Α΄ τοπικό βρέθηκε ο Απόλλων Λάρισας. Χηρεύει έτσι μια θέση στην Γ΄ Εθνική, την οποία μάλλον θα παραλάβει η Ελλάς Σύρου, σαν καλύτερη τέταρτη ομάδα απ’ όλους τους ομίλους των play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Θέση με μονοψήφιο αριθμό θα αναζητήσει ο Παναιγιάλειος

18άρης θα είναι ο 3ος όμιλος που θα αγωνίζεται ο Παναιγιάλειος από τον οποίο οι 7 τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Το κακό όμως δεν σταματά εκεί, αφού και το σωματείο που θα κατέχει την 11η θέση, θα παίξει μπαράζ παραμονής με το αντίστοιχο σωματείο του 4ου ομίλου.
Αυτό σημαίνει ότι για να αισθάνεται καλά ο Αιγιώτικος Σύλλογος και να αποφύγει τα …καρδιακά επεισόδια, καλό είναι να …πιάσει μια θέση μονοψήφιου αριθμού στην βαθμολογία, αφού μόνο έτσι θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Αποκαρδιωτική η βοήθεια του κόσμου μας

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου εξακολουθεί να παλεύει με τις διεργασίες οικονομικής βοήθειας και απ’ ότι γνωρίζουμε κανείς από την περιοχή μας δεν έχει έρθει σε επαφή με το ΔΣ. Έστω και να του γίνει μια κάποια ενημέρωση.

Από την πλευρά της η διοίκηση έχει τονίσει από την περασμένη σεζόν και εξακολουθεί στο ίδιο μήκος κύματος, ότι κανείς δεν αποκλείεται σε οποιοδήποτε ενδιαφέρον με την ομάδα. Όλοι οι «συμπαίκτες» είναι καλοδεχούμενοι, η …συμμαχία είναι απαραίτητη σε αυτό το δύσκολο έργο που περιμένει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Από την χαώδη θέση που είχε περιπέσει η ομάδα, έχουν στηθεί οι βάσεις υποστήλωσης, μόνο που χρειάζονται «χέρια» για να μην φτάσουμε να χτίζουμε παλάτια στην άμμο.
Ένα είναι σίγουρο και συνάμα απογοητευτικό. Αν η ομάδα επιστρέψει πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι άγνωστο αν και πότε θα μπορέσει να σηκώσει και πάλι κεφάλι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr