background img
banner
banner

Ανανεώσεων συνέχεια στον Αχιλλέα Καμαρών

Όλο και μεγαλώνει η λίστα από το περυσινό ρόστερ του Αχιλλέα. Παράλληλα η ομάδα των Καμαρών περιμένει από τις 5 Ιουλίου τις μεταβολές ποδοσφαιριστών που θα έχει σε διάθεση η ΕΠΣ Αχαΐας, για να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες μεταγραφές που είναι «κλεισμένες».

Οι τελευταίες ανανεώσεις στο σωματείο των Καμαρών έχουν να κάνουν με τους Νίκο Ζαρκάδα, Νίκο Ντακούλια (φωτο) και Σπύρο Γκιζέλη.

Στο Αρτοποιείο «Ψωμάκι» για το καλοκαίρι ο απινιδωτής των Καμαρών

Με την ευχή αχρείαστος να είναι, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Αχιλλέας Καμαρών με την λήξη και αυτής της σεζόν σε όλα τα τμήματα, εναποθέτει τον απινιδωτή του γηπέδου στο εμπορικό κέντρο της περιοχής στο κατάστημα «Ψωμάκι», μέχρι να επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές στην …βάση τους αρχίζοντας προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Αχιλλέα Καμαρών:

«Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και με πλήρη ευσυνειδησία για τον σκοπό που υπηρετεί, για μια ακόμα χρονιά και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, ο απινιδωτής της ομάδας μας θα φιλοξενείται στο αρτοποιείο – καφέ «Ψωμάκι», στο εμπορικό κέντρο των Καμαρών.
Ευχαριστούμε το κατάστημα και τον ιδιοκτήτη Νίκο Κλαράκη και ελπίζουμε να μην χρειαστεί σε κανέναν συμπολίτη μας, ή επισκέπτη της περιοχής μας να το χρησιμοποιήσει.
Θα παρακαλούσαμε να κοινοποιηθεί σε όσους περισσότερους γίνεται ώστα να προλάβουμε κάποιο άτυχο περιστατικό».

– Στην φωτο ο γενικός γραμματέας του σωματείου των Καμαρών Αχιλλέας Κιτσάτης με τον Νίκο Κλαράκη και την Κωνσταντίνα Ξυλιά


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr