background img
banner
banner

ΒΑΣ. ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ: «Οι επόμενες μέρες για τη ΝΔ δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς»

Θερμές ευχαριστίες αλλά και το γεγονός ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας της ΝΔ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, επισημαίνονται στο μετεκλογικό μήνυμα του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, Βασίλη Σταθακάρου.

Ειδικότερα, ο κ. Σταθακάρος, τονίζει: ΄΄Το αποτέλεσμα της Κυριακής 25 Ιουνίου κάνει τη Νέα Δημοκρατία να νιώθει μεγάλη ευθύνη για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που την εμπιστεύθηκαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν διαμορφώσει και εκφράζουν ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία υπέρ του προοδευτικού εκσυγχρονισμού και του υπεύθυνου πατριωτισμού. Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, τη συνέπεια λόγων και έργων, την αναγνώριση και τη διόρθωση λαθών, τον προγραμματικό λόγο για το μέλλον και απέρριψαν την ισοπεδωτική κριτική, την τοξικότητα, το ψέμα και τον διχαστικό λόγο.

Με το παρόν μήνυμά μου επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο στους στενούς συνεργάτες μου – μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας, τα τοπικά στελέχη, τους κομματικούς αντιπροσώπους, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, τους φίλους και τις φίλες που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, όσο και όλους τους υποψηφίους βουλευτές για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε από κοινού για τον εκλογικό θρίαμβο της ΝΔ΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Οι επόμενες μέρες για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο. Οι μεγάλοι στόχοι που τέθηκαν για αύξηση μισθών, αναμόρφωση του ΕΣΥ, για ένα Κράτος πιο φιλικό στον πολίτη, για μια Ελλάδα πιο ασφαλή, για μείωση των ανισοτήτων που θα επιτευχθεί μέσα από τη δυναμική ανάπτυξη, θα είναι ο οδηγός της κυβερνητικής δράσης.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίπλα σας για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα, για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr