background img
banner
banner

Δύο χάλκινα μετάλλια και εξαιρετική παρουσία από τον Κολυμβητικό Όμιλο Αιγίου

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΠΑΝΟΣ”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο η Α’ φάση του Περιφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης στο κολυμβητήριο Πάτρας “Αντώνης Πεπανός” με την συμμετοχή των συλλόγων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της ΚΟΕ.

Εξαιρετική παρουσία είχε ο κολυμβητικός Όμιλος Αιγίου (Κ.Ο.Α) που μετείχε με τέσσερις αθλητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Όλα τα παιδιά είχαν καλή παρουσία με πολλές διακρίσεις και βελτιώσεις ατομικών και ρεκόρ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον αιγιώτικο σύλλογο ήταν ο Δημήτρης Τσιάρας (αριστερά στη φωτό) ο οποίος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια ξεπερνώντας μεγαλύτερους, ηλικιακά, αθλητές και έδειξε ότι έχει λαμπρό μέλλον στο άθλημα, τερματίζοντας τρίτος στα 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα.

Ατομικές επιδόσεις πέτυχαν και οι Κωνσταντίνος Μπιναρδόπουλος, Ιωάννα Ντούρου και Κοραλία Γαβριηλίδου μέσα από τον έντονο συναγωνισμό με αθλητές που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και διακρίσεις.

Τα παιδιά συνόδευσε η προπονήτριά τους Αθηνά Κωνσταντινίδου, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στις δικές της προσπάθειες και με τη στήριξη των γονιών των αθλητών, το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου έκανε όλο το χειμώνα προπονήσεις στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο “Αντώνης Πεπανός”, αφού το κολυμβητήριο Αιγίου παρέμεινε κλειστό. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του ΚΟΑ την ευχαριστεί δημόσια και τη συγχαίρει για τον επαγγελματισμό και την αγάπη της προς τα παιδιά, το σύλλογο και το άθλημα.

Ο Κ.Ο.Α. μέσα στη σεζόν θα λάβει μέρος σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες με στόχο ακόμη περισσότερες εμπειρίες και διακρίσεις.

Νίκος Σπηλιωτόπουλος: “Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας”

Με δηλώσεις του στο Protionline.gr ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Νίκος Σπηλιωτόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας και του κολυμβητηρίου “Αντώνης Κεπανός” για τις διευκολύνσεις που παρείχε στους αθλητές του Ομίλου στο διάστημα της χειμερινής περιόδου. “Δυο φορές την εβδομάδα μας επέτρεψαν να κάνουμε τις προπονήσεις μας και μάλιστα χωρίς την παραμικρή χρέωση. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την αντιμετώπιση που έχουμε από τη διοίκηση του δήμου και του ανοιχτού κολυμβητηρίου Αιγίου, και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους συλλόγους αλλά και τον υγρό στίβο γενικότερα”, πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr