background img
banner
banner

Δίχτυ στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων

ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η πλατεία Αγ. Λαύρας παραδόθηκε στους δημότες, τα καταστήματα εστίασης που λειτουργούν βραδινές ώρες ανέπτυξαν αμέσως τραπεζοκαθίσματα στους ωφέλιμους χώρους, ωστόσο ως προς τα τετραγωνικά που θα καταλαμβάνουν, ίσως έγινε μία παρανόηση καθώς κάποιος… ξέφυγε ορισμένα μέτρα.

Είχε προηγηθεί προ ημερών, συνάντηση του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου με τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής για τον τρόπο χρήσης της πλατείας, ζητώντας τους να τηρούνται επακριβώς τα μέτρα που θα καταλαμβάνουν και τα οποία περιορίζονται αυστηρά στο τμήμα των πρώην δρόμων που συνενώθηκαν με την πλατεία. Μάλιστα, στη συνάντηση εκείνη είχαν διατυπωθεί παράπονα, καθώς κάποιοι επαγγελματίες πίστευαν ότι μετά από τις απώλειες που μέτρησαν από την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, θα μπορούσαν να αναπτύξουν μεγάλο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων ώστε να ανακάμψουν οικονομικά.

Τα όρια ωστόσο είναι συγκεκριμένα, κάτι που ξεκαθαρίζεται από πλευράς δημοτικής αρχής και έχει καταστεί σαφές και από τον ίδιο τον δήμαρχο. Με αφορμή την επέκταση πέραν του ορίου το βράδυ του Σαββάτου, τοποθετήθηκε πλέγμα που οριοθετεί το σημείο, δίνοντας αυτομάτως στους επαγγελματίες την κατεύθυνση για το πώς θα λειτουργούν στον κοινόχρηστο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαιούνται να εκτείνονται αναλόγως με τα μέτρα της πρόσοψης των καταστημάτων τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr