background img
banner
banner

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στα πυρόπληκτα του Διακοπτού

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΤΟ – ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Προχωρούν οι εργασίες που αφορούν ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση υφιστάμενων δημοτικών οδών σε πληγείσες από τις φωτιές του 2007 περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού.

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου τελείωσαν οι παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα Καθολικού ενώ σήμερα ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο τμήμα των εργασιών στο Άνω Διακοπτό και ακολουθεί η Κερύνεια.

Όπως ενημέρωσε το Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄πρόκειται για κατασκευή μικρών τεχνικών έργων, με σκοπό την αποκατάσταση των βλαβών, την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών των οδών, την αύξηση της επισκεψιμότητας στις εν λόγω περιοχές, την οικονομική ανασυγκρότηση και την ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών”.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη εκτελεστεί τα έργα στην τοπική κοινότητα Μαμουσιάς και στον οικισμό Δερβενακίου εκεί όπου είχαν γίνει τσιμεντοστρώσεις σε οδούς αλλά επίστρωση χωμάτινων δρόμων.

Στην τοπική κοινότητα Κερύνειας που υπολείπεται θα γίνουν συνοπτικά οι παρακάτω εργασίες σε κεντρικούς ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, καθαρισμός ρείθρων, ασφαλτική συγκολλητική, ασφαλτικές στρώσεις μεταβλητού πάχους, στρώση κυκλοφορίας και κατασκευή ρείθρων εκ σκυροδέματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr