background img
banner
banner

Ξεναγήθηκε στα γήπεδα της περιοχής o προπονητής Νίκος Μανούρας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΤΣΟΚΟΛΟΣ

Θετικά είδε τα πράγματα ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας, ο οποίος το Σαββατοκύριακο ξεναγήθηκε σε Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, γήπεδα Αβύθου και Καμαρών, από τους Γιάννης Γεωργιάδη και Γιώργο Μπάστα.

Ο Νίκος Μανούρας έδειξε ικανοποιημένος, έδωσε στα μέλη της διοίκησης να καταλάβουν ότι έχει όρεξη για δουλειά και αξιοποίηση του ρόστερ σε κάθε ηλικία.
Ευχήθηκε να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο στο Στάδιο Αιγίου, για να επιστρέψει το ταχύτερον ο Παναιγιάλειος στην φυσική του έδρα, η οποία αποτελεί ένα ακόμα όπλο στον αγώνα που δίνει για θετικά αποτελέσματα.

Με γεμάτο ιστορικό σε Εθνικές κατηγορίες ο επιθετικός Ηλίας Γκίκας

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου καλωσόρισε στη δύναμή της τον 31χρονο επιθετικό Ηλία Γκίκα, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης και πέρυσι αγωνίστηκε σε Κω, Αιολικό και Μαρκό.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:
«Η ομάδα μας συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Γκίκα. Ο Γκίκα γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1992 στον Βόλο, είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου την περίοδο 2012-2013, αγωνίστηκε στην ΑΕ Διμηνιού και το τέλος της σεζόν τον βρήκε στον Βατανιακό. Ακολούθησε ο Πυρασός, ο Δωτιέας Αγυιάς, επιστροφή στον Ρήγα Φεραίο και μεταγραφή στον Τηλυκράτη (2017-2018). Μια μικρή παρένθεση στην Ιεράπετρα (Ιούλιος – Οκτώβριος 2018) και μετά συνεχίζει σε Αλμυρό (2018-2019), Απόλλωνα Παραλιμνίου, ΑΕ Καρίτσας, Ηρακλή Λάρισας. Τον Σεπτέμβριο 2022 παίρνει μεταγραφή στον ΑΟ Πυλίου Κω, όπου μένει μέχρι τον Ιανουάριο 2023, στη συνέχεια ο Αιολικός και τελευταίος του σταθμός η Μαρκό, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ο Γκίκα μετράει πάνω από 250 συμμετοχές στις εθνικές Κατηγορίες. Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Παραμένει στον Παναιγιάλειο ο Θόδωρος Κοτσόκολος

Πασπαρτού για όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και της μεσαίας γραμμής ο Θόδωρος Κοτσόκολος, συνεχίζει στα μελανόλευκα ύστερα από μια πολύ καλή σεζόν που είχε πέρυσι τόσο σαν αμυντικός μέσος, όσο και σαν κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα όσο περνούσε ο καιρός ο Κοτσόκολος ανέβαζε την απόδοσή του, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που είχε κληρονομήσει με την φανέλα της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου σωστά τον θεώρησε απαραίτητο και για την Γ΄ Εθνική, ανανεώνοντας έτσι και την παραμονή του στην ομάδα:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια της φετινής σεζόν έχοντας 2825 λεπτά συμμετοχής».

Δεν ανανέωσαν Χούσα, Ανδρέας και Μιχάλης Σπανός

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου έχει βάλει προτεραιότητες στις ανανεώσεις, θέλει να συνεχίσει την συνεργασία της με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από την περυσινή επιτυχημένη περίοδο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Βέβαια εδώ παρεμβάλλεται και η οικονομική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και για τον λόγο αυτό οι επαφές με το υπάρχον ρόστερ έχει διαφορετικές οικονομικές προεκτάσεις σε μια μεγαλύτερη τώρα κατηγορία.

Από τον Παναιγιάλειο ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχίσουν στα μελανόλευκα οι Ανδρέας Σπανός, Μιχάλης Σπανός και Ανδρέας Χούσα. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την συνεργασία και τους εύχεται τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική τους συνέχεια.

Ολοκληρώνονται οι επαφές για τις ανακοινώσεις

Με τον προπονητή Νίκο Μανούρα να παίρνει μέρος με τη σειρά του στις αποφάσεις για τις ανανεώσεις στο υπάρχον ρόστερ, αλλά και με το οκ της διοίκησης στις νέες οικονομικές απαιτήσεις, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν πέρυσι στο δυναμικό του Παναιγιάλειου.

Οι πρώτες συναντήσεις έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Πάτρας, πριν αρχίσουν τα ραντεβού με αυτούς της περιοχής μας.

Αν όχι όλοι οι περισσότεροι παίκτες της περιοχής μας έδειξαν ότι πέρα από το αποτέλεσμα της νίκης υπάρχει και το συναισθηματικό «δέσιμο» με την ομάδα της πόλης μας. Είχαν ένα παραπάνω λόγο και κίνητρο να αγγίζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά της απόδοσής τους και το ίδιο θα κάνουν όσοι συμφωνήσουν και παραμείνουν στην ομάδα.

Σίγουρα η ενίσχυση του Παναιγιάλειου με τους Αιγιώτες Δημήτρη Σανδραβέλη και Βασίλη Μαυρόπουλο, φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να παραμείνουν στην ομάδα τα δικά της παιδιά.

Στο Ριόλο ο Μιχάλης Σπανός

Ο πρώην πλέον μελανόλευκος αμυντικός Μιχάλης Σπανός, ανακοινώθηκε από τον Πανμοβριακό. Η ομάδα του Ριόλου είχε προσεγγίσει τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει στην Α΄ κατηγορία, παρά να τα …βρει με τον Παναιγιάλειο. Από την πλευρά της η μελανόλευκη διοίκηση του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του θητείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr