background img
banner
banner

Περιφερειακό συντονιστικό σήμερα στην Πάτρα

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λύση στο γόρδιο δεσμό της επιλογής επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλείται να δώσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας η Επιτροπή για τα αυτοδιοικητικά στη Χαριλάου Τρικούπη η οποία συνεδριάζει εδώ και λίγες μέρες με άξονα τις περιφέρειες, υπό τον πρώην υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη.

Μετά την κοινή συνεδρίαση των τριών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (Αιτωλ/νιας, Αχαΐας, Ηλείας) την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα, παρουσία του κ.Σκανδαλίδη, σήμερα Δεύτερα στην Πάτρα θα καταλήξουν στα προτεινόμενα ονόματα τα οποία θα πρέπει να σταλούν στη Χαριλάου Τρικούπη για την τελική επιλογή.

Μετά την συζήτηση που άνοιξε για επικεφαλής κάποιον από τους επιλαχόντες κατά τις τελευταίες εκλογές, φαίνεται ότι ήδη αρκετοί αποσύρθηκαν από την κούρσα. Στα ονόματα που απέκλεισαν εξ αρχής το ενδεχόμενο να ηγηθούν του συνδυασμού στην περιφέρεια είναι η Κατερίνα Σολωμού ενώ τα τελευταία 24ωρα απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να είναι ο Μαρίνος Σκανδάμης ή ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Ανοικτά παίζει το όνομα του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ο οποίος έχει τη στήριξη των Αιτ/νων και αναμένεται να μπει πρώτος στη λίστα που θα συνταχθεί σήμερα στην Πάτρα. Ήδη έχουν αυτοπροταθεί και οι Ιωάννης Λύτρας (πρώην αντιπεριφερειάρχης από την Αιτωλοακαρνανία) αλλά και ο Νίκος Μπαλαμπάνης, από την Αιτ/νια, επίσης πρώην Αντιπεριφερειάρχης.

Από την Αχαΐα φαίνεται ότι παίζει πλέον μόνο το όνομα του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Σκιαδαρέση. Άγνωστο είναι πους θα προτείνει σήμερα το συντονιστικό της Ηλείας. Η επιλογή του κ. Κωνσταντόπουλου είναι πιθανό να συναντήσει αντιδράσεις ιδιαίτερα από μέλη της Ν.Ε. Αχαϊας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr