background img
banner
banner

Ανανέωσε και ο πρώτος σκόρερ στον Αχιλλέα Καμαρών

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Μεγάλη και καθοριστική η προσφορά του επιθετικού Κώστα Κανάγια, στην περυσινή αγωνιστική διαδρομή του Αχιλλέα Καμαρών. Ο 34χρονος έμπειρος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περυσινή περίοδο σημειώνοντας 14 γκολ, ενώ παράλληλα ήταν παρόν σε όλες τις γραμμές της ομάδες προσφέροντας βοήθειες για το θετικό αποτέλεσμα.

Τον πίστευαν και τον ήθελαν πολύ στις Καμάρες και για την ερχόμενη περίοδο και παρά τις πολλές προτάσεις που είχε τον διατήρησαν στην δύναμη του Αχιλλέα.

Ο Κώστας Κανάγιας μιλώντας στo Protionline.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του στις Καμάρες είπε: «Με τίμησαν με αρκετές προτάσεις ομάδες της περιοχής μας, με κέρδισε ο Αχιλλέας όμως γιατί με την ομάδα των Καμαρών έχω δεθεί και συναισθηματικά.»

Για την επιτυχία του στο σκοράρισμα ο επιθετικός του Αχιλλέα είπε: «Σαν επιθετικός έκανα αυτό που με καλεί η θέση μου. Να βρίσκω τρόπους να στέλνω την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το ίδιο θα επιδιώξω και στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας μετά τις μεταγραφικές προσθήκες και περισσότερες βοήθειες από τους συμπαίκτες μου.
Θέλω να πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο πέρυσι, που διατηρηθήκαμε στην κατηγορία με την …ψυχή στο στόμα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα που θα μας θέσουν εκτός από παρόμοιες δύσκολες και ψυχοφθόρες καταστάσεις”.

Προσθήκη του Γιώργου Καρέλα στο ρόστερ του Αχιλλέα

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Καρέλας μετά την άνοδο του Δρεπάνου στην Β΄ κατηγορία, συνεργάστηκε με την Περιβόλα απ’ όπου και μεταγράφεται στον Αχιλλέα Καμαρών.
Ολοκληρώνει τον Αύγουστο την στρατιωτική του θητεία και θα είναι πλέον σε πλήρη απασχόληση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στη δύναμη του Αχιλλέα ο νεαρός μέσος, από τον οποίο περιμένουν πολλά στις Καμάρες και τον καλωσορίζουν με πολλές ευχές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr