background img
banner
banner

Πρωταθλητής με την Πολεμική Αεροπορία ο Άρης Ξενούλης

Έναν ακόμη τίτλο πρόσθεσε στην πλούσια “συλλογή” του των τελευταίων χρόνων ο Άρης Ξενούλης. Αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, επικρατώντας στον τελικό 73-68 του Στρατού Ξηράς. Μαζί με τον τεχνικό του Αστέρα Τέμενης ο οποίος είναι αξιωματικός της Π.Α. στην ομάδα ήταν και ο πατρινός Νίκος Τσιακμάς του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε πριν λίγα χρόνια με την Ακράτα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά και ο Βαγγέλης Μπέμπης που έπαιξε στον Απόλλωνα Πατρών.

“Πρωταθλητές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από 15 χρόνια!! Μόνο περηφάνεια και συγκίνηση !!! Σας ευχαριστώ όλους!!!”, τόνισε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άρης Ξενούλης. Το ρόστερ της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελούσαν οι παίκτες: Τσιακμάς Νίκος, Μπέμπης Βαγγέλης, Πεφάνης Αντώνης, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Μαρκίδης Σάββας, Αναστασίου Δημήτρης, Καβαλαράκης Νίκος, Χολέβας Ανδρέας, Μερκούρης Χρήστος, Πρίντεζης Εφραίμ, Τσιώλης Ιωάννης, Νατσίδης Πέτρος, Συντρίδης Σάββας, Μαλισιώβας Φώτης.

Συνεργάτες του Άρη Ξενούλη ήταν ο Κώστας Δελέγκος και ο Χρήστος Γκοργκόλης, αδελφός του προπονητή της Ένωσης Γλαύκου Εσπέρου και παλαιότερα του Κεραυνού Αιγίου, Σπύρου Γκοργκόλη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr