background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Συνεχίζει το “ψάξιμο” για έμπειρους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Ο σχεδιασμός του Αστέρα Τέμενης για τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα τον βρει για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες, συνεχίζεται με προσεγμένα βήματα και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι “νεοφώτιστοι” στη Γ΄ Εθνική αρχικά ανανέωσαν της συνεργασία τους με τον κόουτς Αριστείδη Ξενούλη επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένες χρονιές που συνοδεύτηκαν από ισάριθμες ανόδους και πρωταθλήματα, ο κόουτς, με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του, θα κληθεί να “οδηγήσει” την ομάδα και στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια απέκτησαν δύο ικανότατους γκαρντ, το 32χρονο Ανδρέα Βουρνά και το 24χρονο Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει πέντε παίκτες από το περυσινό ρόστερ.

Ο Διαμαντής Σταθακόπουλος, ο Άγγελος Δούβος, ο Γιώργος Ράπτης, ο Γρηγόρης Τσινούκας και ο Τάσος Βαγενάς. Δηλαδή το ρόστερ αριθμεί αυτή τη στιγμή επίσημα 7 παίκτες και απομένει να γίνει γνωστό αν θα παραμείνουν ακόμη κάποιοι από τους υπόλοιπους έξι της περυσινής ομάδας.

Οι Τηλέμαχος Οικονομίδης και Θανάσης Ρέλλας λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν και απομένουν ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος (που αγωνίστηκε και πρόπερσι με τον Αίολο Αγυιάς στη Γ΄ Εθνική), ο Δημήτρης Καρακάσης (που θεωρείται δύσκολο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και οι νεαροί Άρης Γκούτης και Τάσος Βλάχος. Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν έτοιμοι παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr