background img
banner
banner

Στην ακαδημία του Αχιλλέα Καμαρών ο Παύλος Μητρόπουλος

Ο πολύπειρος 33χρονος Αιγιώτης μέσος Παύλος Μητρόπουλος, έχει περάσει όλες τις κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, έχει καταξιωθεί και στην SuperLeague φορώντας ακόμα και την φανέλα της ΑΕΚ και λογικό είναι να θέλει κάθε σωματείο να τον εντάξει στη δύναμή του, σε οποιοδήποτε πόστο.

Έχει με το παραπάνω τα προσόντα και τον χαρακτήρα να διδάξει τα μυστικά της μπάλας και θα το κάνει από φέτος στην ακαδημία του Αχιλλέα Καμαρών.
Ο ίδιος αναφορικά με τη νέα του συνεργασία δηλώνει στο protionline.gr: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον προπονητή στα παιδικά τμήματα του Αχιλλέα Κώστα Σωτηρόπουλο, αλλά και με τον παράγοντα Αχιλλέα Κιτσάτη, τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ από παλιά. Οι πρώτες μου εντυπώσεις για την ενδεχόμενη αυτή συνεργασία ήσαν κάλιστες, αποδέχτηκα την πρόταση και θα βρίσκομαι δίπλα στην ακαδημία του Αχιλλέα στο γήπεδο Καμαρών.»
Για το αν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σαν ποδοσφαιριστής, ο πασίγνωστος αμυντικός μέσος μας είπε: «Αισθάνομαι ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν παίξω ποδόσφαιρο στο ερχόμενο πρωτάθλημα κι αν μου δίνονται χρονικά περιθώρια να το κάνω παράλληλα με την ακαδημία του Αχιλλέα. Πάντως παίζει δυνατά και είναι πολύ κοντά το σενάριο να αγωνιστώ με την φανέλα της ομάδας των Καμαρών, αφού νοιώθω υπέροχα με την συνεργασία μας στην ακαδημία.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr