background img
banner
banner

Στις 16 Αυγούστου η προετοιμασία της ΑΕ Καλαβρύτων

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κωστής Βλάχος έχει ορίσει την έναρξη της προετοιμασίας για την Τετάρτη 16 Αυγούστου. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν …σκορπίσει σε καλοκαιρινές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναμένεται να έχουν επιστρέψει άπαντες στην προετοιμασία μέσα στον Αύγουστο.

Και παιδιά από την ακαδημία στο ρόστερ της ΑΕΚ

Στα υπ’ όψιν της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ήδη τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εγκριθεί για τις αποστολές των αγώνων στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Μέσα από την προετοιμασία θα γίνουν κάποιες ακόμα δοκιμές, που ίσως αυξήσουν τον αριθμό των νεαρών στην μεγάλη ομάδα. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά διαμορφώνουν προς το καλύτερο την τεχνική τους κατάρτιση, παίρνουν ύψος και περισσότερη ετοιμότητα για να βρεθούν απέναντι σε δύσκολες ποδοσφαιρικές καταστάσεις.

Ελεύθερος έμεινε ο Κώστας Ασπρούκος

Από το περυσινό ρόστερ μόνο ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 16 γκολ Κώστας Ασπρούκος ζήτησε και πήρε από τα Καλάβρυτα την ελευθέρα του.
Ο ίδιος ύστερα από τρία συνεχόμενα χρόνια στο ορεινό σωματείο, αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις, έχει κάποιες προτάσεις από την περιοχή, αλλά όπως δείχνουν τα φαινόμενα κλείνει προς Δερβένι μεριά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr