background img
banner
banner

Συνεχίζουν στα μελανόλευκα Λιάτος, Αρβανίτης, Βλάχος

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ

Μόνο αν οι ίδιοι δεν ήθελαν να παραμείνουν στον Παναιγιάλειο θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για κάποιο διαζύγιο. Ο λόγος για τρεις ξεχωριστούς (Λιάτος, Αρβανίτης, Βλάχος) από την προηγούμενη περίοδο ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν σε όλα τα παιχνίδια, ενώ σε κάποια πήραν πρωτοβουλίες, σήκωσαν στους ώμους τους μεγάλο βάρος για να φτάσει ο Παναιγιάλειος στη νίκη.

Ο Παναιγιάλειος καμαρώνει τα δικά του παιδιά

Οι Αιγιώτες Παύλος Λιάτος και Κωνσταντίνος Αρβανίτης έβαλαν πάνω από όλα την καρδιά τους, που χτυπάει δυνατά και περισσότερο για την ιστορική ομάδα της πόλης τους.
Για τη συνέχεια της διπλής αυτής συνεργασίας με τους Αιγιώτες ποδοσφαιριστές, η διοίκηση του Παναιγιάλειου αναφέρει: «Το “χτίσιμο” του φετινού Παναιγιάλειου δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Και μάλιστα αιγιώτες ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου.

Η διοίκηση της ομάδας μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της και την επόμενη σεζόν με τους Παύλο Λιάτο και Κώστα Αρβανίτη.
Είναι τιμή για εμάς να φορούν τη μελανόλευκη φανέλα ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ο ιστορικός μας σύλλογος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να αγωνίζονται και για το έμβλημα και να μεγαλώνουν ξανά μαζί με τον Παναιγιάλειο.

Παύλο και Κώστα σας ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές μελανολευκες επιτυχίες!»

Περισσότερο Αιγιώτης γίνεται ο Νίκος Βλάχος

Ο Νίκος Βλάχος διαγράφει μια δεύτερη επιτυχημένη θητεία στο Αίγιο, έχει αρχίσει πλέον και ο ίδιος να αισθάνεται πολιτογραφημένος στην πόλη μας κι όπως πάει τα βράδια θα κοιμάται με την …μελανόλευκη.

Για την ανανέωση του ακραίου αμυντικού η ανακοίνωση του ΔΣ: «Ο Παναιγιάλειος βασίζεται και υπολογίζει πολύ τα δικά του παιδιά. Ένα απ’ αυτά είναι ο Νίκος Βλάχος με τον οποίο η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Ο 25χρονος δεξιός μπακ θα συνεχίσει να φοράει τη μελανόλευκη φανέλα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με στόχο και φέτος μια αξιόλογη πορεία. Ο Βλάχος ξεκίνησε από την Παναχαϊκή, στη συνέχεια πήγε στον Ατρόμητο Αντιρρίου, στον Παναιγιάλειο, μετά στην Αθλητική Ένωση Αιγείρας / Ακράτας και από πέρυσι το καλοκαίρι στον Παναιγιάλειο. Ευχόμαστε στον Νίκο καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς για να δούμε όλοι μαζί τον Παναιγιάλειο εκεί που του άξιζει.»

Συνεχίζει και ο Παντελής Βιλανάκης – Απομακρύνονται Αγγελος Αντύπας και Φώτης Καραπιπέρης

Οι κουβέντες της διοίκησης με τον νεαρό επιθετικό Παντελή Βιλανάκη καταλήγουν σε αίσιο τέλος. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και στην Γ΄ Εθνική, με τον Βιλανάκη να είναι πολύτιμος στην λίστα των νεαρών ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών, πέντε εκ των οποίων θα πρέπει να βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας.
Αντίθετα χώρισαν οι δρόμοι του Παναιγιάλειου με τον Αγγελο Αντύπα, που δεν του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να ακολουθεί το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής.
Επίσης ο άλλος νεαρός επιθετικός Φώτης Καραπιπέρης προτίμησε να μην συνεχίσει με την μελανόλευκη φανέλα, θέλοντας προφανώς να τρέξει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά σε άλλη κατηγορία.

Αισιοδοξία και για το ραντεβού με τον Πάνο Σκούτα

Ένας ακόμα πολύτιμος ποδοσφαιριστής που έδωσε στην επίθεση πνοή και η προσφορά του ήταν μεγαλύτερη από τον πλέον αισιόδοξο φίλαθλο.
Ο Παναγιώτης Σκούτας είναι ο επόμενος στόχος της διοίκησης, που θέλει να τον συμπληρώσει στην λίστα που δημιουργείται από το περυσινό ρόστερ.
Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα για ένα αίσιο τέλος και τον Σκούτα να διατηρείται στην πρώτη γραμμή της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr