background img
banner
banner

Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν εξετάσεις ενηλίκων (όσοι έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, 16 ετών και άνω) για απόκτηση τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις απαιτείται αίτηση των ενδιαφερόμενων, μαζί με πιστοποιητικό γέννησης, φωτοτυπία ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 για την ταυτοποίηση του τόπου διαμονής.

Η αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά, θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και έως τις 2 το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στην Πάτρα, στην οδό Ερμού 70 στον δεύτερο όροφο. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα: 1. 8ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, 2. 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, 3. 3ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

Στην ίδια διαδικασία κατόπιν αιτήσεώς τους, μπορούν να συμμετέχουν και όσοι απώλεσαν τον τίτλο σπουδών τους, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης τους και δεν είναι εφικτή η έκδοση του πιστοποιητικού των σπουδών τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr