background img
banner
banner

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΙΒΑΙΝΙΩΤΙΚΑ: «Αντίπαλοί μας, δεν είναι οι συνυποψήφιοι μου. Τους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε. Το Σχέδιο Ανάπτυξης της Αιγιάλειας θα εφαρμοστεί άμεσα»

Την ανάγκη να αλλάξει η Αιγιάλεια με μεγάλη ταχύτητα και να πραγματοποιήσει άλμα προς τα εμπρός, μπαίνοντας δυναμικά σε εποχή Ανάπτυξης, επισήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» κ. Χρήστος Γούτος, μιλώντας σε συνάντηση με φίλους και στελέχη του συνδυασμού, την Τετάρτη, στα Συλιβαινιώτικα.

Παρουσίασε και ανέλυσε συγκεκριμένες προτάσεις που πλαισιώνουν το καταρτισμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και αλλαγών της παράταξης και τόνισε ότι «η ανάπτυξη θα είναι ισομερής σε κάθε γωνιά της Αιγιάλειας».

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η βαθιά γνώση των θεμάτων και των αναγκών του Δήμου, αλλά και η ετοιμότητα των έμπειρων στελεχών του συνδυασμού, αποτελούν την εγγύηση ώστε να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή το Σχέδιο Ανάπτυξης και Αλλαγής της Αιγιάλειας στο σύνολο της.

Επίσης, έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας ότι η παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» είναι η «Νέα Δύναμη Συνεργασίας» που ανοίγεται σε Όλους τους Αιγιαλείς, βάζοντας το κοινό συμφέρον του Δήμου πάνω από όλα.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι: «Αντίπαλοί μας, δεν είναι οι συνυποψήφιοι μου που ανήκουν στο χθες! Αντίπαλοί μας, είναι οι ίδιοι οι εαυτοί μας τους οποίους πρέπει να ξεπεράσουμε, για το Αύριο της Αιγιάλειας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr