background img
banner
banner

Νίκος Μανούρας: “Ήταν ένα καλό τεστ το φιλικό με Άρη, έχουμε ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης”

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πέρασε με πάρα πολύ καλό βαθμό το τεστ στο φιλικό με τον Αρη Πετρούπολης ο Παναιγιάλειος, που ήδη προετοιμάζεται για ένα ακόμα αύριο Τετάρτη. Θα παίξει στο Αγρίνιο με την Κ17 του Παναιτωλικού, με τον προπονητή Νίκο Μανούρα να θέλει να βλέπει καλύτερη την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Για τη φιλική συνάντηση της Κυριακής με τον Αρη μίλησε στο Protionline.gr:
«Ήταν ένα πολύ καλό τέστ για εμάς και το πιο δυνατό παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας για να δούμε την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει οι ποδοσφαιριστές το τακτικό μου πλάνο και την αγωνιστική φιλοσοφία και συμπεριφορα, που θέλω να έχει η ομάδα στους αγώνες.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν, παρόλο την κούραση που υπάρχει από την καθημερινή προετοιμασία και με αρκετές διπλές προπονήσεις μάλιστα. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με εφαρμογή του τακτικού πλάνου. Μου άρεσε που είδα αυτά που έχουμε δουλέψει για ένα μήνα τώρα στην προετοιμασία να τα βγάζουν αγωνιστικά στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές και σίγουρα έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης ακόμα, καθώς είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη Πετρούπολης για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να έρθουν και να διεξαχθεί αυτό το πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές και ποιοτικές ομάδες, όπως επίσης θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον προπονητή του Άρη Πετρούπολης, τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες. Εμείς συνεχίζουμε τις καθημερινές προπονήσεις και την Τετάρτη θα παίξουμε στο Εμιλεον στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού με την Κ17 του Παναιτωλικού, ώστε να πάρουμε και άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια μας και να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα».

Ντέρμπι στο γήπεδο της Αβύθου, αλλά  και στους …πάγκους

Οι προπονητές του φιλικού αγώνα Παναιγιάλειος – Αρης Πετρούπολης, Νίκος Μανούρας και Κώστας Παναγόπουλος (φωτο) αντίστοιχα, ήταν και παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.
Ο προπονητής της Πετρούπολης πείραζε στο 0-0 τον Νίκο Μανούρα: «Νίκο ετοιμάσου έρχεται το γκολ». Το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναιγιάλειου και στο τέλος ακολούθησε η νίκη των μελανόλευκων 2-1.

Αυτό φυσικά δεν άλλαξε τίποτα στην σχέση των δυο αυτών φίλων και άξιων προπονητών, αφού είναι …μπασμένοι στην ψυχολογία του αθλητισμού, έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν και να διαχειρίζονται όλα τα αποτελέσματα και τις καταστάσεις.

Ο Νίκος Μανούρας είχε εγκάρδια συνομιλία πριν και στο φινάλε του αγώνα με τον Κώστα Παναγόπουλο και μας είπε: «Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Παναγόπουλο και υπάρχει αμοιβαία προπονητική εκτίμηση. Το πολυτιμότερο κέρδος που αποκτάς στον αθλητισμό… Οι ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες… Η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών με φίλους – συναδέλφους… Η εκτίμηση και ο σεβασμός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου… Με μεγαλύτερο κοινό σημείο… Το πάθος για την στρογγυλή θεά και την τακτική προσέγγιση του αγαπημένου μας παιχνιδιού»

Παίζει  φιλικό στο Αγρίνιο με την Κ17 του Παναιτωλικού

Το απόγευμα της Τετάρτης θα ακολουθήσει το επόμενο φιλικό του Παναιγιάλειου. Στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού θα αντιμετωπίσει την Κ17 της ομάδας του Αγρινίου.
Ακόμα μια ευκαιρία για τον Νίκο Μανούρα να δώσει περισσότερο χρόνο σε όλο το ρόστερ, συνεχίζοντας να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για το στήσιμο της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr