background img
banner
banner

H Αννα Μαστοράκου στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ

Μια πολύ χρήσιμη κι άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας είχε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά σε όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την Αννα Μαστοράκου και τους συνεργάτες της, ενώ «παρών» στη συνάντηση ήταν και ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Χρήστος Παπανδρέου.

Η Αννα Μαστοράκου εξήρε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ και προσωπικά τον Ανδρέα Μανωλόπουλο για την αξιοπρεπή κοινωνική στάση που είχαν σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όταν μερίμνησαν για την κάλυψη των αναγκών συγκοινωνίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΑνναΜαστοράκου: «Το ΚΤΕΛ Αχαΐας αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, με παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, με σύγχρονα λεωφορεία και με έντονο κοινωνικό πρόσωπο και πνεύμα εξυπηρέτησης του πολίτη-επιβάτη, καθώς οι ανάγκες του επιβατικού κοινού παραμένουν πάντοτε αυξημένες».

Παράλληλα, ηΑνναΜαστοράκου ενημερώθηκε για το καινούργιο κτήριο που θα στεγάσει το ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση μέχρι το τέλος του 2023 κι έπειτα από επίμονη προσπάθεια 18 ολόκληρων ετών προκειμένου να αδειοδοτηθεί το έργο από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το κόστος αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ και καλύπτει σύγχρονες υποδομές, οι οποίες θα φιλοξενήσουν, μάλιστα, και εμπορικά καταστήματα, γεγονός που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή, βοηθώντας στην καλύτερη σύνδεσή της με το Λιμάνι. Όπως ανέφερε η κ. Μαστοράκου: «Πρόκειται για έργο πνοής που φέρει και την προσωπική σφραγίδα του κ. Μανωλόπουλου».

Από την πλευρά της, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κατέθεσε αίτημα εκ μέρους απομακρυσμένων χωριών της Αχαΐας και ειδικότερα των χωριών του Δήμου Καλαβρύτων, προκειμένου να καλυφθεί εκ μέρους του ΚΤΕΛ η αυξημένη ζήτηση στις «άγονες γραμμές» του Νομού. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του ΚΤΕΛ, τα εισιτήρια τελούν υπό διατίμηση από το κράτος, με το ενεργειακό κόστος να έχει δημιουργήσει προβληματισμό και με την ανάγκη επιδότησης των άγονων γραμμών από τις αρμόδιες αρχές να κρίνεται επιβεβλημένη.

Η Αννα Μαστοράκου συνεχίζει τις περιοδείες και της συναντήσεις της, έχοντας μπει πολύ δυνατά στη μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr