background img
banner
banner

Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, διανέμουν Τρόφιμα και είδη ΒΥΣ σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από 2 έως 4 Οκτωβρίου.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των τροφίμων ΤΕΒΑ, με γραπτό μήνυμα (SMS). Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pdeteba.gr  στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).

Με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα διανομών, στην Αιγιάλεια για τον Δήμο Αιγιαλείας θα γίνει την προσεχή Τρίτη 3 Οκτωβρίου, ώρα 9:00-13:00 στο Λιμάνι Αιγίου και την προσεχή Τετάρτη 4 του μήνα για την Ι.Μ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, ώρα 9:00-13:00 στο Λιμάνι Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr