background img
banner
banner

Επίσημη “πρώτη” και Αγιασμός στον Α.Ο. Αιγιαλέων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

O Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (11/9) την προετοιμασία του εν όψει του πρωταθλήματος της Preleague που θα αρχίσει στις 4 Νοεμβρίου. Στην επίσημη «πρώτη» έδωσαν το «παρών» και οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες, που συμπληρώνουν το φετινό ρόστερ. Ο λόγος για τον 31χρονο διαγώνιο Aruã Guimarães, που βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και τα 97 εκατοστά ύψος και έχει αγωνιστεί σε Βραζιλία, Κόσσοβο, Ινδονησία και Πορτογαλία, αλλά και για τον ακραίο Luis Soares, 23 ετών με ύψος 1,89μ. με γηπεδική εμπειρία σε Σουηδία, Πορτογαλία και Βραζιλία.

Στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για αυτές τις δυο ποιοτικές προσθήκες και είναι σίγουροι ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε η μοναδική ομάδα στην ευρύτερη περιοχή που κρατά το βόλεϊ σε τόσο υψηλό επίπεδο, με προσωπικό κόπο και τη βοήθεια λιγοστών φίλων και πολυάριθμων φιλάθλων, θα συνεχίσει να το κάνει με την ίδια αγάπη και τη νέα σεζόν. «Καλή αρχή σε όλους, ευχόμαστε μια σεζόν με επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές για το άθλημα, συγκινήσεις και μακριά από τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!», αναφέρει -μεταξύ άλλων- με ανακοίνωσή της η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιώργου Μαλεβίτη

“Το πιο δυσάρεστο νέο, ήρθε να συνοδεύσει και να σημαδέψει την έναρξη της αθλητικής μας χρονιάς. Για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της χωρίς τις ευχές του πιο αγαπητού μας φιλάθλου, ενός συμπολίτη μας που στήριξε τα λιοντάρια από τη γέννησή τους μέχρι την ύστατη στιγμή. Αυτή ήρθε σήμερα για τον αγαπημένο μας φίλο Γεώργιο Μαλεβίτη, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη που έδωσε γενναία και με αξιοπρέπεια, έτσι ακριβώς όπως έζησε και εργάστηκε στο Αίγιο όλη του τη ζωή. Με ένα απίστευτα μεγάλο βάρος στο στήθος, σύσσωμος ο Α.Ο. Αιγιαλέων αποχαιρετά τον τελευταίο gentleman του Αιγίου. Κουράγιο στους οικείους του, μα πιο πολύ στην αγαπημένη του σύζυγο, επιστήμονα και γιατρό της ομάδας μας επί χρόνια, κυρία Νίκη Πολίτου-Μαλεβίτη”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr