background img
banner
banner

Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού σε χρόνο… μηδέν

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Ανατολικής Αιγιάλειας στη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για την πολύπαθη Θεσσαλία, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, που με τη σειρά του ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σωματείου «Αχαιός».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου, Αναστασία Ευσταθίου, ΄΄συγκεντρώσαμε σε χρόνο ρεκόρ φαγώσιμα, εμφιαλωμένα νερά, χαρτικά, φαρμακευτικό υλικό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Θεσσαλία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες του 1ου δημοτικού σχολείου και 1ου νηπιαγωγείου Ακράτας, αλλά και στα Σωματεία “Καλός Σαμαρείτης” και “Ανθρωπιστικός Σύλλογος Κραθίου” που έφεραν ουκ ολίγα πράγματα στο σχολείο μας. Συμβολικά οι μαθητές μας έφεραν τις τσάντες στην αίθουσα συγκέντρωσης και φόρτωσαν στο τέλος της ημέρας ασφυκτικά το φορτηγό του μέλους του σωματείου ΑΧΑΙΟΣ, Ματθαίου Ξένου΄΄.

΄΄Τέτοιες κινήσεις σχεδιάζονται για να μαθαίνουμε όλοι μας ότι η αλληλεγγύη, η προσφορά, ο εθελοντισμός και η αλληλοβοήθεια είναι αξίες που μας συνοδεύουν στη ζωή μας. Ευχόμαστε να παραδοθεί η βοήθεια στα κατάλληλα χέρια και η χώρα μας να μην ξαναζήσει κάτι ανάλογο. Εμείς σαν σχολείο, κάθε φορά που απαιτείται κάτι παρόμοιο, ανταποκρινόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις!΄΄, καταλήγει η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr