background img
banner
banner

Πως ξεκινά το πρόγραμμα της Β΄ κατηγορίας στον 2ο όμιλο

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ

Ένας χαμός συμβαίνει με τα Ενωσιακά γήπεδα της ΕΠΣΑ, με το κακό να ξεκινά από την Α΄ κατηγορία και να συνεχίζεται σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία.
Σωματεία που για διάφορους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους, ζητούν «στέγη» από την Ποδοσφαιρική αρχή του νομού μας τα Ενωσιακά γήπεδα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να περιπλέκονται και ο προγραμματισμός στις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου να μοιάζει άλυτη εξίσωση.

Τρεις ομάδες με έδρα την Αγυιά και τρεις στο Σαραβάλι

Από τα 14 σωματεία που συμμετέχουν στον β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας, κοινή έδρα για τρεις ομάδες αποτελεί το Ενωσιακό γήπεδο της Αγυιάς (Πανιώνιος / Αχιλλέας, Ηρακλής Πατρών, Αίας Πατρών), χωρίς να …υστερεί το Σαραβάλι (Κ. Ζάρρας), το οποίο επίσης φιλοξενεί ακόμα τρεις ομάδες (Πάτρα 2005, Πετεινοί, Αστέρας Λεοντίου).
Όσον αφορά τα άλλα δυο Ενωσιακά γήπεδα θα χρησιμοποιήσει το (Α. Κάνιστρας) ο Απόλλων Εγλυκάδας και τα Προσφυγικά η ΑΕ Αρόης.
Φυσικά πάνω στον πλαστικό χλοοτάπητα των ίδιων γηπέδων κάνουν …παρέλαση και τα σωματεία των άλλων δυο κατηγοριών.

Που θα παίζουν οι ομάδες της Αιγιάλειας

Στο γήπεδο Πλαστήρα που θα το λέγαμε και σαν την φυσική έδρα της ΑΕ Αιγίου, εκεί θα παίζει το Προσφυγικό σωματείο, το ίδιο γήπεδο θα χρησιμοποιεί επίσης η Θύελλα Αιγίου και ο ΑΟ Αιγίου.
Στο γήπεδο Αβύθου θα αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια η ομώνυμη ομάδα, εκεί θα γίνονται και οι περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου, όσο εξακολουθούν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο.
Στο γήπεδο Ροδιάς θα βρίσκεται όπως πάντα ο Απόλλων Αιγίου, φυσικά και η Φλόγα Ροδιάς που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ΄ κατηγορία.
Στο γήπεδο Τέμενης ο Αστέρας, το οποίο χρησιμοποιεί εναλλακτικά και ο Παναιγιάλειος.
Στο γήπεδο Ζήριας ο Φοίνικας / Ζήρια, όσο θα του επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Στο γήπεδο Καμαρών ο Αχιλλέας, το οποίο έχει δηλωθεί σαν δεύτερη έδρα από τον Φοίνικα / Ζήρια, με το φαινόμενο να εγκαταλείπεται το γήπεδο Ζήριας την χειμερινή περίοδο να επαναλαμβάνεται τακτικά.

Πως έδωσε η ΕΠΣΑ το πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών

Από την ΕΠΣ Αχαΐας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Β΄ κατηγορίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον β΄ όμιλο Αιγίου συναντάμε από νωρίς εμβόλιμη αγωνιστική, αφού το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής αναφέρεται για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.
Η δε πρεμιέρα περιλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι για το Σάββατο 30/09, που είναι ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Λεοντίου, ενώ μια είναι και η συνάντηση ανάμεσα σε σωματεία της Αιγιάλειας: Αστέρας Τέμενης – Αβυθος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα 1ης και 2ης αγωνιστικής:
1η Αγωνιστική
Σάββατο 30/09 -16:30
ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Λεοντ
Κυριακή 01/10 -16:30
Φοίνικας / Ζήρια – Αίας Π.
Αχιλλέας Κ. – Απόλλων Εγλ.
Αστήρ Τέμενης – Άβυθος
Απόλλων Αιγ– Πάτρα 2005
Ηρακλής Π. – Α.Ε. Αρόης
12:30 Πετεινοί – Παν / Αχιλλέας
2η Αγωνιστική
Τετάρτη 11/10 -16:00
Άβυθος – Απόλλων Εγλ
Α.Ε. Αρόης– Αχιλλέας Κ
Παν./Αχιλλέας– Αστήρ Τ
Αστέρας Λ – Ηρακλής Π.
Απόλλων Αιγ – Φοίν / Ζήρια
Τετάρτη 18/10 -16:00
Αίας Πατρών – ΑΕ Αιγίου
Πάτρα 2005 – Πετεινοί


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr