background img
banner
banner

Η Τέμενη αποχαιρέτισε το καλοκαίρι με… νότες κάτω απ’ το ολόγιομο φεγγάρι

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΕΝΩΣΗ»

Μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι, καλή διάθεση, όμορφα παιγμένες νότες και… λαχταριστά σουβλάκια, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση» την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Τέμενης.

 

Οι άνθρωποι του Δ.Σ., κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, με σκοπό να τιμήσουν αφενός τους φίλους και τους ντόπιους που βρίσκονται πάντα κοντά στον σύλλογο και στις εκδηλώσεις που κατά καιρούς διοργανώνει, και αφετέρου, να «αποχαιρετήσει» με μουσικό και ιδιαίτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι που οδεύει προς το τέλος του, με αφορμή το αυγουστιάτικο φεγγάρι το οποίο φώτιζε ολόγιομο, το όλο σκηνικό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος σε μεγάλα κέφια, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του, αποδείχτηκαν “λίρα εκατό” για τη διοργάνωση της όμορφης εκδήλωσης σε κάθε επίπεδο, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά στην οποία κληρώθηκαν πλούσια δώρα.

Την εκδήλωση «έντυσαν» με τις νότες τους, οι βιρτουόζοι μουσικοί Βασίλης Σκανδάμης στην κιθάρα και Παναγιώτης Τρίψας στο μπουζούκι και οι δύο με άριστες εκτελέσεις, ενώ η ηχητική κάλυψη έγινε από τον Χάρη Μάντικα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Μακρής.

Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία βραδιά που πολλοί θα θυμούνται ως μία από τις πιο πετυχημένες της “Ένωσης”. Να σημειωθεί ότι πολύς κόσμος από το κοινωνικό και πολιτιστικό προφίλ της Αιγιάλειας βρέθηκε στην Τέμενη προχθές το βράδυ, πιστοποιώντας έτσι την στήριξή του στις πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr