background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας για την ερχόμενη τριετία

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Με μικρές αλλαγές στη σύνθεσή του αλλά κυρίως με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για στήριξη και ανάδειξη των Συλλόγων της Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Σταύρος Καραδημητρόπουλος που ήταν και πλειοψηφών στις πρόσφατες εκλογές και βέβαια είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας, η σύσταση της οποίας πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε να αναβαθμίσει τον ρόλο των πολιτιστικών σωματείων της περιοχής, δίνοντας μία άλλη διάσταση στη δράση τους.

Έτσι, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος στις Εκλογές της Ομοσπονδίας Σταύρου Καραδημητρόπουλου, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να συνέλθουν σε σώμα, για την επόμενη τριετία. Το Συμβούλιο έγινε στα γραφεία της ΟΣΑ, στο Πολύκεντρο Μυρτιάς.

Η σύσταση του νέου Δ.Σ.

Το σώμα ομόφωνα εξέλεξε πρόεδρο τον κ. Καραδημητρόπουλο και αποδέχτηκε επίσης ομόφωνα την εισήγησή του για τη σύσταση του νέου Δ.Σ., το οποίο διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος ΟΣΑ: Σταύρος Κ. Καραδημητρόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ρόζος, Β΄ Αντιπρόεδρος:  Αθανάσιος Μπαλτουμάς, Γενικός Γραμματέας-υπεύθυνο τύπου:Νικόλαος Παπαδόπουλος, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέα: Γεώργιος Μπόγδος, Ταμίας – Οικονομικός Προγραμματιστής: Σπυρίδων Χριστόπουλος, Έφορος επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε), Δημοσίων Σχέσεων & μάρκετινγκ : Γεώργιος Νικολόπουλος, Έφορος Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων: Ανδρέας Ρεκούτης, Έφορος Σχέσεων με Σωματεία εντός και έκτος Ομοσπονδίας: Χαρίλαος Γιαννόπουλος, Έφορος Θεμάτων Πολιτιστικής Κληρονομίας & Περιβαλλοντικών Θεμάτων : Ευαγγελία Ντερντέ, Έφορος γενικών καθηκόντων : Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Όλα τα μέλη ενημερώθηκαν για τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες κάθε θέσης, κατέθεσαν την άποψή τους και ανταπέδωσαν ευχές για μια ουσιαστική, προοδευτική και δημιουργική τριετία!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr