background img
banner
banner

«Ο Κώστας Σπηλιόπουλος μπορεί ν’ αλλάξει την Αιγιάλεια»

-Γράφει ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αιγιάλεια Προορισμός» του Κώστα Σπηλιόπουλου-

Πρώτα από όλα να σας συστηθώ. Είμαι ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Αιγιάλειας.

Η πορεία μου στα κοινά ξεκινά αρκετά χρόνια πίσω με τα αγροτικά…

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ανεξάρτητου αγροτικού συλλόγου Αιγιάλειας.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα δημοτικά ήρθε μετά από ώριμη σκέψη και μεγάλη αγάπη για την Αιγιάλεια καθώς έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτήν την πόλη, δραστηριοποιούμαι ενεργά και δουλεύω από μικρός.. Έχει έρθει η ώρα η Αιγιάλεια που αγαπάμε και έχουμε κάνει όνειρα να πάρει τι θέση που της αξίζει, να βγει πλέον από τι μιζέρια και τι στασιμότητα και να γίνει ξανά η Αιγιάλεια που ήταν ξακουστή σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα της αλλά και της παραλίες της.

Ζούμε σε έναν τόπο με πολλές ομορφιές αμέτρητες παραλίες προϊόντα ποιοτικά με μεγάλη διατροφική αξία και δεν τα έχουμε αναδείξει…

Ο Δήμος πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας και όχι να βάζει εμπόδια…υπάρχει μια τεράστια περιουσία του δήμου που παραμένει ανεκμετάλλευτη και θα μπορούσε να προσελκύσει επενδυτές ώστε να την αξιοποιήσουν και να φέρουν κόσμο.

Είναι κρίμα να βλέπουμε κτήρια όπως η χαρτοποιία και πολλά ακόμα να σαπίζουν ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

Και μην ξεχνάμε πόσο θα μπορούσε η Αιγιάλεια να ξανά γίνει η μεγάλη και ξακουστή κυρία του Κορινθιακού που μαζί με την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου γίνουν ουσιαστικά έργα υποδομής για τον αγροτικό τομέα (άρδευση, αγροτική οδοποιία, ημερίδες για ενημέρωση και βοήθεια από εξειδικευμένους επιστήμονες πάνω σε άλλες καλλιέργειες αλλά και της υπάρχουσες ) και τα μοναδικά προϊόντα που καλλιεργούμε με ποιοτικά και διατροφικά χαρακτηριστικά δώσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει ο Δήμος μας να πηγαίνει μπροστά.

Η απόφαση μου να πορευτώ με τον κύριο Σπηλιόπουλο είναι γιατί πιστεύω πως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την Αιγιάλεια και να την κάνει προορισμό.

Είναι ένας άνθρωπος καθαρός ακέραιος και αγωνιστής, ξέρει να διεκδικεί και να διοικεί και μαζί με τους συνεργάτες του που είναι στην πλειοψηφία τους νέοι, αλλα και με την εμπειρία τον παλιών μπορεί να αλλάξει την Αιγιάλεια.

Είμαι περήφανος που συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον συνδυασμό γιατί είναι ένας συνδυασμός με ανθρώπους που αγαπάνε την πόλη τους που έχουν όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα είναι άνθρωποι που πορευόμαστε μαζί οικειοθελώς με μόνο στόχο μια καλύτερη Αιγιάλεια και όχι γιατί εκβιάστηκαν απλά και μόνο για να γεμίσουν ένα ψηφοδέλτιο.

Βλέπουμε τι συμβαίνει με τους άλλους συνδυασμούς που κατά περίεργο τρόπο οι περισσότεροι υποψήφιοι είτε είναι εργαζόμενοι στην ΠΕΣ είτε έχουν άμεση σχέση με τον δήμο.
Είναι ο μόνος συνδυασμός με ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα και βασισμένο πάνω στις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας και όχι σε πελατειακές…

Ζήτω την ψήφο σας γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτήν την προσπάθεια να αναδείξουμε την Αιγιάλεια ώστε να την αλλάξουμε και να την κάνουμε προορισμό.
Εκτός από την πορεία μου στον αγροτικό τομέα ασχολούμαι ενεργά και με μεγάλη αγάπη για τα αδέσποτα ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους και τείνει να γίνει επιδημία καθώς υπάρχουν χιλιάδες στους δρόμους του δήμου μας.

Ένα πρόβλημα που με την ευαισθησία που έχουμε  αλλά και ένα σχέδιο ολοκληρωμένο μπορούμε να τα καταφέρουμε…

Να ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών.

Είτε εκλεγώ είτε όχι μετά τις 8 Οκτωβρίου θα είμαι πάλι εδώ να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί στην Αιγιάλεια από Λαμπίρη μέχρι Αιγείρα είμαστε όλοι το ίδιο με τα ίδια όνειρα για την Αιγιάλεια…
Σας ευχαριστώ…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr