background img
banner
banner

Το μήνυμα «Ενότητα- Αλληλεγγύη- Συμμετοχή» ακούστηκε δυνατά!

ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του 3ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που ξεκίνησαν την Πέμπτη, στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από την κοινωνία κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακή Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη, Χαράλαμπο Μπονάνο για την άριστη συνεργασία, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για την ένταξη της συναυλίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ, την Κοινωφελή Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» για την παραχώρηση των χώρων των Παλαιών Σφαγείων και την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού για την παραχώρηση του υλικού.
Για τη στήριξη, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε., το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, την εταιρεία ΛΟΥΞ και την Εταιρεία DIVICO Security.

Επίσης, τους βασικούς συντελεστές του Φεστιβάλ, τους 86 φορείς που συμμετείχαν ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην πραγματοποίηση των δράσεων και των προληπτικών ελέγχων, τους καλλιτέχνες που παραχώρησαν τα έργα τους για την έκθεση ζωγραφικής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας.

Τους βουλευτές Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα, Σία Αναγνωστοπούλου και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο για την παρουσία τους και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο που εκπροσώπησε την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Τις ομάδες μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας 1929 και του Προμηθέα Πατρών και την ΠΑΕ Παναχαϊκή που παρά το δύσκολο πρόγραμμά τους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Είναι σίγουρο ότι το τέταρτο Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή και την ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr