background img
banner
banner

Προς προμήθεια και εγκατάσταση νέων φωτιστικών στο λιμάνι

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σε υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και αστικού εξοπλισμού στη χερσαία λιμενική ζώνη Αιγίου, προχωρά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας. Το κόστος έχει προϋπολογιστεί στα 90.000 ευρώ.

Απόφαση για την υποβολή της πρότασης στο «Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Υποπρόγραμμα Α΄: Ενίσχυση της Ναυτιλίας, της Εθνικής Λιμενικής Στρατηγικής και της Ασφάλειας και της προστασίας στο θαλάσσιο χώρο (Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής)», έχει λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενώ η πρόταση θα έχει τίτλο «Προμήθεια και Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και αστικού εξοπλισμού στη Χ.Ζ.Λ. Αιγίου».
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης, με ομόφωνη απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • ΒΑΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ 21/09/2023 12:56

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr