background img
banner
banner

“Σάρωσε” τα μετάλλια σε τοξοβολία και σκοποβολή ο Κένταυρος Αιγίου

13 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΥΣΑ!

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός του Αιγιώτικου Συλλόγου “Κένταυρος” κυρίως για το τμήμα Τοξοβολίας αλλά και εκείνο της Σκοποβολής. Την προηγούμενη Κυριακή 10 Σεπτεµβρίου αθλητές του τµήµατος τοξοβολίας συµµετείχαν σε διασυλλογικό αγώνα στην Πάτρα που διοργάνωσε ο Σύλλογος “ΠΕΛΟΠΑΣ”. Από το Αίγιο συµµετείχαν 11 αθλητές και όλοι κατέλαβαν µία θέση στο βάθρο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, κερδίζοντας συνολικά 12 μετάλλια εκ των οποίων τα έξι χρυσά (και ακόμη τρία ασημένια και τρία χάλκινα).

Πιο συγκεκριμένα χρυσό κατέκτησαν ο Ανδρέας Τσουκαλάς στο Ολυµπιακό τόξο Παίδων, η Πολυξένη Αναστασίου στο Ολυµπιακό τόξο U18, Η Μιχαλία Ταρσινού στο Ολυµπιακό τόξο Κορασίδων, ο ∆ηµήτριος Ζαντές στο Long Bow, η Μάρα Μεντζελοπούλου στο σύνθετο U18 και ο Άγγελος Παναγιώτου στο Ολυµπιακό τόξο U18. Ασημένια πήραν η Μαριτίνα Μάντικα στο Ολυµπιακό τόξο U18, ο Ηλίας Σωτηρόπουλος στο σύνθετο Ανδρών Α΄ και χάλκινα ο Γιάννης Ραφαήλ στο Ολυµπιακό τόξο Παίδων, η Λυδία Μαντζώρου στο Ολυµπιακό τόξο U18 και η Μιχαέλα Μάντικα Ολυµπιακό τόξο Κορασίδων.

Χρυσό ο Δημήτρης Φράγκος στη σκοποβολή

Την Κυριακή 10 Σεπτεµβρίου, στο Κιάτο, διοργανώθηκε αγώνας Σκοποβολής IPSC, µε 12 απαιτητικά στάδια ιδιαίτερης τεχνικής, όπου συµµετείχε ο σκοπευτής του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” ∆ηµήτρης Φράγκος.

Ο Φράγκος κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο και το χρυσό µετάλλιο, ενώ παράλληλα προετοιµάζεται µαζί µε τον συναθλητή του στον “Κένταυρο” Βασίλη Παπαχριστόπουλο, για να λάβουν µέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 30 Σεπτεµβρίου στην Κόρινθο, µε συµµετοχή 1000 αθλητών απ’ όλο τον κόσµο.

“Αισθάνοµαι ιδιαίτερα συγκινηµένος γι’ αυτό το µετάλλιο, γιατί εδώ αποτυπώνεται η προσπάθεια τόσων χρόνων, που µε επιµονή, υποµονή και αγάπη στο άθληµα της σκοποβολής, κατάφερα να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσµα. Ιδιαίτερα η κατάκτησητου συγκεκριµένου µεταλλίου σε έναν τέτοιο αγώνα µε υψηλό βαθµό δυσκολίας και ανταγωνισµού, µου δίνει µεγάλη χαρά, γιατί κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό µου. Τώρα προετοιµάζοµαι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα στην Κόρινθο, που ξεκινά σε λίγες ηµέρες και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σηµασία δεν έχει να ανεβαίνεις µόνο στο βάθρο, αλλά να ευχαριστιέσαι τον κάθε αγώνα και είµαι έτοιµος να δώσω τον καλύτερο εαυτό µου”, δήλωσε μετά τη νίκη του ο Δημήτρης Φράγκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr