background img
banner
banner

Την Κυριακή μπαίνει στη μάχη ο Παναιγιάλειος με το Μεσολόγγι

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΟΔΑΡΙΚΟ» ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ

Σε τρεις μέρες θα ολοκληρωθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με τις συναντήσεις να ξεκινούν από την Παρασκευή στις Κυκλάδες με το παιχνίδι Ελλάς Σύρου ΑΕΡ Αφάντου, να συνεχίζεται το Σάββατο με δυο ακόμα παιχνίδια (Μαρκό – Ιάλυσος και ΠΑΟ Βάρδας – Θύελλα Ραφήνας) και να ολοκληρώνεται με το κυρίως πιάτο της Κυριακής με το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό για τον όμιλό μας είναι ότι δεν έχουν τα παιχνίδια κοινή ώρα έναρξης, κάτι που φυσικά θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με τις ακτοπλοϊκές γραμμές να προσδιορίζουν τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των φιλοξενούμενων σωματείων από και προς τα νησιά.

Με βροχή η προπόνηση της Τετάρτης

Και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για την πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με βροχή. Αυτό δεν εμπόδισε τον Νίκο Μανούρα να κατευθύνεται στην απόφαση για τους 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι απέναντι στο Μεσολόγγι (16:00) στο γήπεδο της Αβύθου. Το μήνυμα που παίρνουν οι μελανόλευκοι είναι να θυμηθούν την απόδοση που είχαν απέναντι στον Αρη Πετρούπολης και να ξεχάσουν αυτή του Σούπερ Καπ κόντρα στο Πάτραι.

Η ετοιμότητα στην ομάδα κυλάει σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, όμως το γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται στην έδρα του προσφέρει ένα παραπάνω πλεονέκτημα που θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει απέναντι στο αντίπαλο σωματείο του Μεσολογγίου.

Χωρίς τον Κώστα Αρβανίτη

Δεν υπολογίζεται στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας ο τραυματίας Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος θα επιστρέψει λογικά στο τέλος Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Μανούρα και είναι:

Τερματοφύλακες: Νίκος Μαυρούλιας Κώστας Χάμος, Γιάννης Παπαδόπουλος

Αμυντικοί: Νίκος Μαχαίρας, Χρήστος Οικονόμου, Τάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σανδραβέλης, Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Χρήστος Κοντοχρήστος, Γιάννης Μωραΐτης, Δημήτρης Πλατυκώστας
Μέσοι: Θόδωρος Κοτσόκολος, Παύλος Λιάτος, Βασίλης Μαυρόπουλος, Θοδωρής Λουκάς, Γιώργος Ταξιαρχόπουλος

Επιθετικοί: Παντελής Βιλανάκης, Ανδρέας Τσεκούρας, Ηλίας Γκίκα, Γιώργος Βασίλτσης, Βαγγέλης Μακρής

Από Κόρινθο η διαιτησία στην Άβυθο

Ο Αθανάσιος Κεφίλης από την Κόρινθο ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι στην Αβυθο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Μεσολόγγι. Από τον σύνδεσμο Κορίνθου θα είναι και οι βοηθοί του Αθ. Κλεπετσάνης και Γιώργος Οικονόμου.

Παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Φλωράκης από την Φωκίδα.

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής
Παρασκευή 08/09
16:30 Ελλάς – ΑΕΡ Αφάντου: Ζέστας (Πειραιά)
Σάββατο 09/09
15:00 Μαρκό – Ιάλυσος: Σπήλιος (Κορίνθου)
16:00 ΠΑΟ Βάρδας – Θύελλα Ραφήνας: Αντωνιάδης (Κεφ. / Ιθάκης)
Κυριακή 10/10 -16:00
Παναιγιάλειος –Μεσολόγγι: Κεφίλης (Κορίνθου)
Βύζας – Αστέρας Βάρης: Αλατσάκης (Πειραιά)
ΑΟ Πυλίου Κω – Εράνη: Κατσίνης (Αν. Αττικής)
Ρόδος – Κόρινθος: Κολορίζος (Φθιώτιδας)
Παναργειακός – Πανελευσινιακός: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
14:00 Μύκονος – Ερμιονίδα: Γουρέλης (Αθηνών)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr