background img
banner
banner

Υπογραφή συμβάσεων εργασίας των καθαριστριών των Σχολικών Μονάδων της Αιγιάλειας

Στην υπογραφή των ατομικών τους συμβάσεων εργασίας ΙΔΟΧ προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής οι καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων της Αιγιάλειας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» και το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  Δημήτρης Ελευθεριώτης και Επαμεινώνδας Δούλας, καθώς και η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Σταυρούλα Πιερράτου.

Εκ  μέρους των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής τονίστηκε η μεγάλη σημασία και η συμβολή των καθαριστριών στην εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων και στην επένδυση του Δήμου σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης έγινε αναφορά στην υπέρβαση που έγινε σχετικά με την κάλυψη του οικονομικού σκέλους, έτσι ώστε και οι 60 ΙΔΟΧ καθαρίστριες που προσλήφθηκαν να έχουν πλήρες ωράριο, καθώς και τα ανάλογα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Από την πλευρά της κας Πιερράτου τονίστηκε η αγαστή συνεργασία με το Δήμο και την απόλυτη ικανοποίησή της για την εξέλιξη της υπογραφής των συμβάσεων με πλήρες ωράριο για τις καθαρίστριες, που παρ’όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, ο Δήμος Αιγιαλείας υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε κλίμα ικανοποίησης, γιατί οι αγώνες των καθαριστριών μέσα από τη διαδικασία δικαιώθηκαν και δημιουργείται ένα μέτωπο αρραγές συνεργασίας Δήμου, Εργασίας και Κοινωνίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr